Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Call of Duty Modern Warfare

PS4 Call of Duty Modern Warfare

  Art.nr: 1010252
  • Action
  • 1 spelare (multiplayer online)
  • PEGI 18
  • Release: 2019-10-25

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Modern Warfare® är tillbaka och insatserna har aldrig varit högre allt eftersom spelare tar rollen som dödliga Tier One-agenter i en pulshöjande saga som kommer att påverka den globala maktbalansen. Call of Duty: Modern Warfare lockar tillbaka spelare i en otroligt rå, skrovlig och provocerande berättelse som ger oöverträffad intensitet och lyser ett ljus på moderna krigs förändringar. Utvecklat av studion som startade allt, Infinity Ward levererar en episk återkomst av den ikoniska Modern Warfare-serien från grunden.

I singleplayer-kampanjen kommer spelare att engagera sig i hisnande hemliga operationer tillsammans med en mångfaldig roll av internationella specialstyrkor och frihetskämpar i hela ikoniska europeiska städer och fiktiva flyktiga vidder i Mellanöstern.

1010252 PS4 PS4 Call of Duty Modern Warfare 88418EN Modern Warfare® är tillbaka och insatserna har aldrig varit högre allt eftersom spelare tar rollen som dödliga Tier One-agenter i en pulshöjande saga som kommer att påverka den globala maktbalansen. Call of Duty: Modern Warfare lockar tillbaka spelare i en otroligt rå, skrovlig och provocerande berättelse som ger oöverträffad intensitet och lyser ett ljus på moderna krigs förändringar. Utvecklat av studion som startade allt, Infinity Ward levererar en episk återkomst av den ikoniska Modern Warfare-serien från grunden. I singleplayer-kampanjen kommer spelare att engagera sig i hisnande hemliga operationer tillsammans med en mångfaldig roll av internationella specialstyrkor och frihetskämpar i hela ikoniska europeiska städer och fiktiva flyktiga vidder i Mellanöstern. PlayStation Spel 589 SEK 589 NewCondition OnlineOnly
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel