Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
  • Action/Äventyr
  • 1 spelare
  • PEGI 18

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Days Gone utspelar sig i den vackra, vulkaniska öknen i Stillahavsområdet, ett "open world" action-äventyrsspel där du spelar som Deacon St. John, en drifter och prisjägare som hellre skulle riskera farorna ute på de ödesdigra vägarna än att bo i ett av de "säkra" vildmarksläger som finns.

Spelet äger rum två år efter att en global pandemi har dödat nästan alla, men omvandlade miljontals andra till vad överlevande kallar "Freakers" - tanklösa, vilda varelser, mer djur än mänskliga men mycket levande och snabbt utvecklade.

1007022 PS4 PS4 Days Gone 9795117 Days Gone utspelar sig i den vackra, vulkaniska öknen i Stillahavsområdet, ett "open world" action-äventyrsspel där du spelar som Deacon St. John, en drifter och prisjägare som hellre skulle riskera farorna ute på de ödesdigra vägarna än att bo i ett av de "säkra" vildmarksläger som finns. Spelet äger rum två år efter att en global pandemi har dödat nästan alla, men omvandlade miljontals andra till vad överlevande kallar "Freakers" - tanklösa, vilda varelser, mer djur än mänskliga men mycket levande och snabbt utvecklade. PlayStation Spel 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel