Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

År har gått sedan helvetets legioner har satt fot i denna värld, men nu har en ny demonisk invasion påbörjats och mänsklighetens sista hopp kommer att ligga i händerna av tre demonjägare, som var och en erbjuder en radikalt annorlunda spelstil. Förenade av ödet och en törst av hämnd, kommer dessa demonjägare att möta sina demoner om de vill överleva. Kämpa mot episka bossar i adrenalinpumpande fighter i staden Red Grave City.

Utvecklad med Capcom's-in-house RE-motor, fortsätter serien att levererar nya höjder av otrolig grafik som utnyttjar fotorealistisk karaktärsdesign och miljöer.

En kamp mellan gott och ont

En demonisk invasion börjar med frön från ett "demon-träd" som tar rot i Red Grave City. Detta lockar uppmärksamheten hos den unga demonjägaren, Nero, som nu befinner sig utan sin demoniska arm, källan till mycket av hans makt. Detta övernaturliga familiedrama fortsätter också som Dante, Son av Sparda, söker hämnd för sin brors korruption och mordet på hans mamma.

1007108 PS4 PS4 Devil May Cry 5 70009-06 År har gått sedan helvetets legioner har satt fot i denna värld, men nu har en ny demonisk invasion påbörjats och mänsklighetens sista hopp kommer att ligga i händerna av tre demonjägare, som var och en erbjuder en radikalt annorlunda spelstil. Förenade av ödet och en törst av hämnd, kommer dessa demonjägare att möta sina demoner om de vill överleva. Kämpa mot episka bossar i adrenalinpumpande fighter i staden Red Grave City. Utvecklad med Capcom's-in-house RE-motor, fortsätter serien att levererar nya höjder av otrolig grafik som utnyttjar fotorealistisk karaktärsdesign och miljöer. En kamp mellan gott och ont En demonisk invasion börjar med frön från ett "demon-träd" som tar rot i Red Grave City. Detta lockar uppmärksamheten hos den unga demonjägaren, Nero, som nu befinner sig utan sin demoniska arm, källan till mycket av hans makt. Detta övernaturliga familiedrama fortsätter också som Dante, Son av Sparda, söker hämnd för sin brors korruption och mordet på hans mamma. PlayStation Spel 279 SEK 279 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel