Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

EVE Valkyrie VR

PS4 EVE Valkyrie VR

  Art.nr: 237250
 • För PlayStation VR
 • Simulator
 • 1 Spelare
 • PEGI 12

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBS! Detta spel kräver PlayStation VR och PlayStation Camera.

Utforska det invecklade sci-fi-universumet i EVE Online som du aldrig har sett det förut – kasta dig in i episka rymdstrider i yttre rymden och ge dig ut på nervpirrande taktiska uppdrag på PlayStation VR. Ära och rikedom är det yttersta målet även här mitt ute i ingenstans. Bli en legosoldat som dödar för pengar eller gå med i ett band med galaktiska pirater på jakt efter enorma skatter. Du kan till och med bilda en egen trupp med laglösa piloter och leda dem i en kamp för överlevnad.

Långt bort i en avlägsen galax får du kliva in i tungt beväpnade stridsskepp och uppleva intensiva rymdstrider i 360 grader och massiva lagbaserade krig. I takt med att din pilot gör framsteg låser du upp uppgraderingar, och du kan köpa kraftfulla vapen och utrustning för att uppgradera och anpassa dina skepp och ta dig an svårare och svårare strider.

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Stöd för PlayStation VR
 • Ny design
 • Justerbart ställ

589:-

237250 PS4 PS4 EVE Valkyrie VR 1005955 OBS! Detta spel kräver PlayStation VR och PlayStation Camera. Utforska det invecklade sci-fi-universumet i EVE Online som du aldrig har sett det förut – kasta dig in i episka rymdstrider i yttre rymden och ge dig ut på nervpirrande taktiska uppdrag på PlayStation VR. Ära och rikedom är det yttersta målet även här mitt ute i ingenstans. Bli en legosoldat som dödar för pengar eller gå med i ett band med galaktiska pirater på jakt efter enorma skatter. Du kan till och med bilda en egen trupp med laglösa piloter och leda dem i en kamp för överlevnad. Långt bort i en avlägsen galax får du kliva in i tungt beväpnade stridsskepp och uppleva intensiva rymdstrider i 360 grader och massiva lagbaserade krig. I takt med att din pilot gör framsteg låser du upp uppgraderingar, och du kan köpa kraftfulla vapen och utrustning för att uppgradera och anpassa dina skepp och ta dig an svårare och svårare strider. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> PlayStation Spel 219 SEK 219 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spel