Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
  • Rollspel
  • 1 Spelare
  • PEGI 18
  • Playstation 4

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fallout 4 Playstation 4

Välkommen till nya generationen av "open world"-spel. Som den enda överlevande av Vault 111 ger du dig ut i en värld förstörd av kärnvapenkrig . Varje sekund är en kamp för överlevnad och varje val är ditt. Bara du kan bygga och avgöra ödet för "Wasteland".

223952 PS4 PS4 FALLOUT 4 KOC6211 Fallout 4 Playstation 4 Välkommen till nya generationen av "open world"-spel. Som den enda överlevande av Vault 111 ger du dig ut i en värld förstörd av kärnvapenkrig . Varje sekund är en kamp för överlevnad och varje val är ditt. Bara du kan bygga och avgöra ödet för "Wasteland". *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> PlayStation Spel 119 SEK 119 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel