Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fallout 76

PS4 Fallout 76

  Art.nr: 1005995
  • RPG
  • 1 spelare (flerspelarläge online)
  • PEGI 18

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Från teamet bakom Skyrim och Fallout 4 kommer Fallout 76, som utspelar sig i den omtyckta, postapokalyptiska rollspelsserien. Reclamation Day 2102, tjugofem år efter bomberna föll tar du och andra överlevare i skyddsvalvet som valts ut bland landets bästa och smartaste – era första steg ut i ödemarkerna i West Virginia. Upplev den postapokalyptiska världen ensam eller tillsammans med andra spelare.

Utforska en postapokalyptisk värld

Utforska sex regioner i West Virginia som upplevs med ny grafik, ljussättning och landskapsteknik. Varje region har sina egna risker och belöningar, från skogarna i Appalachia till de röda vidderna i Cranberry Bog. Det postapokalyptiska USA har aldrig sett bättre ut.

Förverkliga den Amerikanska drömmen

Bygg var som helst i världen med den nya plattformen C.A.M.P. (Construction and Assembly Mobile Platform). C.A.M.P ger dig ett välbehövligt tak över huvudet samt förnödenheter och trygghet. Du kan också byteshandla med andra överlevare, men var på din vakt - alla är inte goda grannar.

Upplev atomens kraft

Samarbeta med andra överlevare eller utforska på egen hand och få tillgång till kärnvapenmissiler. Ödelägg stora områden och skapa zoner med sällsynta och värdefulla resurser. Ska du skydda eller avfyra kärnvapnen? Valet är ditt.

Överlev tillsammans

Skapa din egna karaktär och ge dig ut i en storlagen och öppen spelvärld. Alla människor som du träffar på i spelet styrs av andra spelare. Du kan bilda en allians med andra spelare eller stöta på din ärkerival, allt detta i en vacker och enorm onlinevärld.

1005995 PS4 PS4 Fallout 76 5055856420767 Från teamet bakom Skyrim och Fallout 4 kommer Fallout 76, som utspelar sig i den omtyckta, postapokalyptiska rollspelsserien. Reclamation Day 2102, tjugofem år efter bomberna föll tar du och andra överlevare i skyddsvalvet som valts ut bland landets bästa och smartaste – era första steg ut i ödemarkerna i West Virginia. Upplev den postapokalyptiska världen ensam eller tillsammans med andra spelare. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Utforska en postapokalyptisk värld Utforska sex regioner i West Virginia som upplevs med ny grafik, ljussättning och landskapsteknik. Varje region har sina egna risker och belöningar, från skogarna i Appalachia till de röda vidderna i Cranberry Bog. Det postapokalyptiska USA har aldrig sett bättre ut. Förverkliga den Amerikanska drömmen Bygg var som helst i världen med den nya plattformen C.A.M.P. (Construction and Assembly Mobile Platform). C.A.M.P ger dig ett välbehövligt tak över huvudet samt förnödenheter och trygghet. Du kan också byteshandla med andra överlevare, men var på din vakt - alla är inte goda grannar. Upplev atomens kraft Samarbeta med andra överlevare eller utforska på egen hand och få tillgång till kärnvapenmissiler. Ödelägg stora områden och skapa zoner med sällsynta och värdefulla resurser. Ska du skydda eller avfyra kärnvapnen? Valet är ditt. Överlev tillsammans Skapa din egna karaktär och ge dig ut i en storlagen och öppen spelvärld. Alla människor som du träffar på i spelet styrs av andra spelare. Du kan bilda en allians med andra spelare eller stöta på din ärkerival, allt detta i en vacker och enorm onlinevärld. PlayStation Spel 3,3 3 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel