Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kom in i fotbollens finrum med FIFA 19

PS4 FIFA 19

  Art.nr: 1004598
  • Sport
  • 1-4 Spelare
  • PEGI 3

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med kraften från Frostbite™ suddar EA SPORTS™ FIFA 19 ut gränsen mellan den verkliga och virtuella fotbollsvärlden genom att levandegöra spelarna, klubbarna och atmosfärerna i hela världens spel. Med Real Player Motion Technology tar FIFA 19 det största teknologisteget i spelseriens historia.  Real Player Motion Technology är ett nytt animationssystem som levererar en ny spelkänsla och spelarpersonligheter – nu rör sig Cristiano Ronaldo och de andra toppspelarna precis som verklighetens förlagor. 

Med FIFA 19 kan följa med Alex Hunter och hans framgångar i finalen av hans resa, upplev historien om den ikoniska fotbollsstjärnan på och utanför planen när han jagar ära. I FIFA 19 kan du njuta utav atmosvären kring världens största turnering, nämligen Champions Leauge.

UEFA Champions League till FIFA 19

Det finns ingen högre nivå i klubbfotboll än UEFA Champions League. Drömmar uppnås och legender skapas i denna historiska turnering som visar de bästa klubbarna i världen. FIFA 19 för PlayStation 4, Xbox One, PC och Nintendo Switch är ingjutna med UEFA Champions League, tack vare officiell matchpresentation, en rad turneringsupplevelser som inkluderar Europa League och Super Cup.

Berättelsen om Alex Hunter fortsätter

Den dramatiska finalen av Alex Hunters resa avslutas i FIFA 19. Upplev historien om den ikoniska fotbollsstjärnan på och utanför planen när han jagar ära på UEFA Champions League-scenen. Kommer finnas tillgängligt för Playstation 4, Xbox One och PC.

Upplev nya lägen i FIFA 19

Upplev det helt nya fristående UEFA Champions League-läget för att spela den berömda turneringen från gruppspelet till finalen på The Wanda Metropolitano Stadium i Madrid. Upptäck djup integration av den massiva klubbkonkurrensen i både Kick Off och i karriärläge. Bygg din drömtrupp med Live UEFA Champions League och Europa League innehållsuppdateringar i FIFA 19 Ultimate Team. Oavsett var eller hur du spelar FIFA 19 kan du uppleva den största fotbollstävlingen i världen i världen.

1004598 PS4 PS4 FIFA 19 1038941 Med kraften från Frostbite™ suddar EA SPORTS™ FIFA 19 ut gränsen mellan den verkliga och virtuella fotbollsvärlden genom att levandegöra spelarna, klubbarna och atmosfärerna i hela världens spel. Med Real Player Motion Technology tar FIFA 19 det största teknologisteget i spelseriens historia.  Real Player Motion Technology är ett nytt animationssystem som levererar en ny spelkänsla och spelarpersonligheter – nu rör sig Cristiano Ronaldo och de andra toppspelarna precis som verklighetens förlagor.  Med FIFA 19 kan följa med Alex Hunter och hans framgångar i finalen av hans resa, upplev historien om den ikoniska fotbollsstjärnan på och utanför planen när han jagar ära. I FIFA 19 kan du njuta utav atmosvären kring världens största turnering, nämligen Champions Leauge. UEFA Champions League till FIFA 19 Det finns ingen högre nivå i klubbfotboll än UEFA Champions League. Drömmar uppnås och legender skapas i denna historiska turnering som visar de bästa klubbarna i världen. FIFA 19 för PlayStation 4, Xbox One, PC och Nintendo Switch är ingjutna med UEFA Champions League, tack vare officiell matchpresentation, en rad turneringsupplevelser som inkluderar Europa League och Super Cup. Berättelsen om Alex Hunter fortsätter Den dramatiska finalen av Alex Hunters resa avslutas i FIFA 19. Upplev historien om den ikoniska fotbollsstjärnan på och utanför planen när han jagar ära på UEFA Champions League-scenen. Kommer finnas tillgängligt för Playstation 4, Xbox One och PC. Upplev nya lägen i FIFA 19 Upplev det helt nya fristående UEFA Champions League-läget för att spela den berömda turneringen från gruppspelet till finalen på The Wanda Metropolitano Stadium i Madrid. Upptäck djup integration av den massiva klubbkonkurrensen i både Kick Off och i karriärläge. Bygg din drömtrupp med Live UEFA Champions League och Europa League innehållsuppdateringar i FIFA 19 Ultimate Team. Oavsett var eller hur du spelar FIFA 19 kan du uppleva den största fotbollstävlingen i världen i världen. PlayStation Spel 1 1 589 SEK 589 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel