Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ghost of Tsushima

PS4 Ghost of Tsushima

  Art.nr: 1012925
  • Genre: Action / Äventyr
  • 1 spelare
  • PEGI 18

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Mongolriket har i slutet av 1200-talet krossat hela nationer för att försöka erövra Östern. Ön Tsushima är det enda som står i mellan Japans fastland och en extremt stor mongolisk invasionsflotta. Flottan leds av den listiga generalen Khotun Khan.

Tsushima-ön står i brand efter den första attacken av den mongoliska flottan. Samurajkrigaren Jin Sakai är en av de sista överlevande medlemmarna av sin klan. Det får kosta vad det kosta vill, men han har bestämt sig för att skydda sitt folk och ta tillbaka sitt hem.

1012925 PS4 PS4 Ghost of Tsushima 9364900 Mongolriket har i slutet av 1200-talet krossat hela nationer för att försöka erövra Östern. Ön Tsushima är det enda som står i mellan Japans fastland och en extremt stor mongolisk invasionsflotta. Flottan leds av den listiga generalen Khotun Khan. Tsushima-ön står i brand efter den första attacken av den mongoliska flottan. Samurajkrigaren Jin Sakai är en av de sista överlevande medlemmarna av sin klan. Det får kosta vad det kosta vill, men han har bestämt sig för att skydda sitt folk och ta tillbaka sitt hem. PlayStation Spel 5 3 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel