Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Metro Exodus

PS4 Metro Exodus

  Art.nr: 1007073
  • FPS/Skräck
  • PEGI 18
  • 1 Spelare
  • Preliminär release 15-02-2019

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

25 år efter att ett kärnvapenkrig ödelagt jorden lever fortfarande några tusen människor i tunnelbanesystemet under Moskvas ruiner. De har brottats med olika typer av förgiftning, kämpat mot muterade varelser och övernaturliga styggelser och lidit av inbördeskriget.

Som Artyom måste du fly från tunnlarna och leda ett gäng Spartanjägare på ett otroligt äventyr genom ett postapokalyptiskt Ryssland i sökandet efter ett nytt liv österut.

Upplev ett storslaget äventyr

Metro Exodus är ett storslaget, berättelsedrivet FPS-spel från 4A Games som blandar dödliga strider med smygande, utforskande och överlevnadsskräck i en av de mest uppslukande världarna som någonsin skapats. Utforska den ryska vildmarken i enorma, icke-linjära banor och följ en spännande berättelse som sträcker sig över ett år från vår, sommar, höst och den kyliga atomvintern.

Anpassa din arsenal

Dödliga strider och smygande – plundra och tillverka för att anpassa din arsenal med handgjorda vapen, och kämpa mot mänskliga och muterade fiender i spännande och taktiska strider. Dina beslut avgör dina kamraters öden - alla kommer inte att överleva; dina beslut får konsekvenser i en gripande berättelse som erbjuder otrolig återspelbarhet.

Klassledande närvarokänsla

Metro Exodus ger spelaren en klassledande atmosfär och närvarokänsla - ett fladdrande ljus i mörkret; hjärtat i halsgropen när du plötsligt får frostbildning i gasmasken; en mutants skrik i nattvinden – Metro kommer att uppsluka och skrämma dig som inget annat spel.

1007073 PS4 PS4 Metro Exodus DESA21.SC.22DE 25 år efter att ett kärnvapenkrig ödelagt jorden lever fortfarande några tusen människor i tunnelbanesystemet under Moskvas ruiner. De har brottats med olika typer av förgiftning, kämpat mot muterade varelser och övernaturliga styggelser och lidit av inbördeskriget. Som Artyom måste du fly från tunnlarna och leda ett gäng Spartanjägare på ett otroligt äventyr genom ett postapokalyptiskt Ryssland i sökandet efter ett nytt liv österut. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Upplev ett storslaget äventyr Metro Exodus är ett storslaget, berättelsedrivet FPS-spel från 4A Games som blandar dödliga strider med smygande, utforskande och överlevnadsskräck i en av de mest uppslukande världarna som någonsin skapats. Utforska den ryska vildmarken i enorma, icke-linjära banor och följ en spännande berättelse som sträcker sig över ett år från vår, sommar, höst och den kyliga atomvintern. Anpassa din arsenal Dödliga strider och smygande – plundra och tillverka för att anpassa din arsenal med handgjorda vapen, och kämpa mot mänskliga och muterade fiender i spännande och taktiska strider. Dina beslut avgör dina kamraters öden - alla kommer inte att överleva; dina beslut får konsekvenser i en gripande berättelse som erbjuder otrolig återspelbarhet. Klassledande närvarokänsla Metro Exodus ger spelaren en klassledande atmosfär och närvarokänsla - ett fladdrande ljus i mörkret; hjärtat i halsgropen när du plötsligt får frostbildning i gasmasken; en mutants skrik i nattvinden – Metro kommer att uppsluka och skrämma dig som inget annat spel. PlayStation Spel 5 1 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel