Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rocket League Ultimate Edition till Playstation 4

PS4 Rocket League Ultimate Edition

  Art.nr: 1004906
 • 1 Spelare
 • Racing/Sport
 • PEGI 3

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Rocket League blev både vinnare och nominerad i över 150 utmärkelser så som årets spel, bästa sportspel och bästa multiplayer spel och många andra kategorier. Rocket League är en högdriven hybrid av arkadfotboll och fysikbaserad gameplay. Välj bland många högt-flygande fordon som är utrustade med raketbooster för att kunna göra häftiga mål i luften och matchavgörande räddningar.

Spela med alla

Rocket League har stöd för cross-platform, så att du kan spela med och emot hela världen.
Cross-platform innebär att användare oavsett konsol och dator kan mötas emot varandra, du kan även spela med vänner som har en annan konsol. 

Ta del av många funktioner

Ta del av säsongs-läget där man kan spela tävlingsinriktat emot andra spelare i världen. Skräddarsy din bil och dess utseende med över 10 miljarder möjliga kombinationer. Lås upp nya fordon och förmål, detta är bara några saker av det du kan göra i Rocket League.

Rocket League Ultimate Edition

Med Ultimate Edition får man ta del av 16 olika fordon och en mängd av unika föremål.
Du behöver inte skriva in några koder för att ta del av detta, spelet kommer att automatiskt läsa in detta när du sätter i spelet i din konsol. Unika paket som ingår är följande:

 • Supersonic Fury DLC pack
 • Revenge of the Battle-Cars DLC Pack
 • Chaos Run DLC Pack
 • 4 extra slagbilar
 • Collector Edition Edition Konsttryck
 • Flash-hjul
 • Flash Player-banner
1004906 PS4 PS4 Rocket League Ultimate Edition 1000717480 Rocket League blev både vinnare och nominerad i över 150 utmärkelser så som årets spel, bästa sportspel och bästa multiplayer spel och många andra kategorier. Rocket League är en högdriven hybrid av arkadfotboll och fysikbaserad gameplay. Välj bland många högt-flygande fordon som är utrustade med raketbooster för att kunna göra häftiga mål i luften och matchavgörande räddningar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spela med alla Rocket League har stöd för cross-platform, så att du kan spela med och emot hela världen.Cross-platform innebär att användare oavsett konsol och dator kan mötas emot varandra, du kan även spela med vänner som har en annan konsol.  Ta del av många funktioner Ta del av säsongs-läget där man kan spela tävlingsinriktat emot andra spelare i världen. Skräddarsy din bil och dess utseende med över 10 miljarder möjliga kombinationer. Lås upp nya fordon och förmål, detta är bara några saker av det du kan göra i Rocket League. Rocket League Ultimate Edition Med Ultimate Edition får man ta del av 16 olika fordon och en mängd av unika föremål.Du behöver inte skriva in några koder för att ta del av detta, spelet kommer att automatiskt läsa in detta när du sätter i spelet i din konsol. Unika paket som ingår är följande:Supersonic Fury DLC packRevenge of the Battle-Cars DLC PackChaos Run DLC Pack4 extra slagbilarCollector Edition Edition KonsttryckFlash-hjulFlash Player-banner PlayStation Spel 5 1 190 SEK 190 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Spel