Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

Soulcalibur VI

PS4 Soulcalibur VI

  Art.nr: 1005950
  • Fighting/Äventyr
  • 1-2 Spelare
  • PEGI 16

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

SOULCALIBUR VI är det senaste spelet i den populära head-to-head-stridsserien. Den episka striden fortsätter för alla krigare som söker de legendariska Soul Swords. Upplev 1500-talet i en fantasivärld där onda krafter och fiender står i din väg för att ta makten över Soul Swords. 

Dynamiska strider

Episka strider fångas upp i en vacker och flytande värld med ögonblicklig grafik och visuell perfektion. SOULCALIBUR VI melodierar strid, rörelse och visuella system så att spelare enkelt kan utföra dynamiska attacker. SOULCALIBUR VI markerar en ny era av den historiska franchisen och dess legendariska kamp mellan de mäktiga Soul Swords.

Uppdaterad strids-mekanik

Välj din hjälte från en mängd av olika krigare, flera bekanta men även nya ansikten som var och en har sina egna dödliga vapen, kampstilar och visuell effekter. Upplev spektakulära höghastighetsstrider med helt nya mekanismer som tar spelet till en helt ny nivå.

Läs av motståndarens attacker för att utföra en strategisk motattack medan du är beredd för att få ett övertag och slå till när din fiende minst anar det.

UNREAL Engine

För första gången i SOULCAILBUR-historien är spelet gjort i den populära Unreal Engine. Upplev vackra och välgjorda 3D-karaktärsmodeller, visuella effekter och scener.

Geralt från Witcher-serien

Geralt of Rivia från CD PROJEKT REDs kritikerrosade WITCHER-spelserie, är en av de mest populära karaktärerna i modern TVspelhistoria. Geralt of Rivia är en högkvalificerade Witcher som nu kommer att ta klivet in i en ny värld av  krigare i SOULCALIBUR VI som är redo att utmana Geralts berömda svärdfärdigheter i en episk kamp.

1005950 PS4 PS4 Soulcalibur VI 113000 SOULCALIBUR VI är det senaste spelet i den populära head-to-head-stridsserien. Den episka striden fortsätter för alla krigare som söker de legendariska Soul Swords. Upplev 1500-talet i en fantasivärld där onda krafter och fiender står i din väg för att ta makten över Soul Swords.  Dynamiska strider Episka strider fångas upp i en vacker och flytande värld med ögonblicklig grafik och visuell perfektion. SOULCALIBUR VI melodierar strid, rörelse och visuella system så att spelare enkelt kan utföra dynamiska attacker. SOULCALIBUR VI markerar en ny era av den historiska franchisen och dess legendariska kamp mellan de mäktiga Soul Swords. Uppdaterad strids-mekanik Välj din hjälte från en mängd av olika krigare, flera bekanta men även nya ansikten som var och en har sina egna dödliga vapen, kampstilar och visuell effekter. Upplev spektakulära höghastighetsstrider med helt nya mekanismer som tar spelet till en helt ny nivå. Läs av motståndarens attacker för att utföra en strategisk motattack medan du är beredd för att få ett övertag och slå till när din fiende minst anar det. UNREAL Engine För första gången i SOULCAILBUR-historien är spelet gjort i den populära Unreal Engine. Upplev vackra och välgjorda 3D-karaktärsmodeller, visuella effekter och scener. Geralt från Witcher-serien Geralt of Rivia från CD PROJEKT REDs kritikerrosade WITCHER-spelserie, är en av de mest populära karaktärerna i modern TVspelhistoria. Geralt of Rivia är en högkvalificerade Witcher som nu kommer att ta klivet in i en ny värld av  krigare i SOULCALIBUR VI som är redo att utmana Geralts berömda svärdfärdigheter i en episk kamp. PlayStation Spel 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel