The Last of Us: Part II

PS4 The Last of Us: Part II

  Art.nr: 1012062
  • Action/Äventyr
  • 1 Spelare
  • PEGI 18

Kombinera med

PS4 The Last of Us: Part II
The Last of Us: Part II

549:-


  • Pris: 788:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

PS4 The Last of Us: Part II
The Last of Us: Part II

549:-


  • Pris: 1 128:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Fem år efter den farliga resan genom USA så har Ellie och Joel satt ner rötter i Jackson, Wyoming. Där lever dem trots det övergripande hotet av de infekterade i lugn och ro i ett blomstrande samhälle byggt av överlevare.

När en våldsam händelse rör till deras vardag ger sig Ellie än en gång ut på en äventyrsfylld resa för att upprätthålla rättvisan och få ett avslut. Under resans gång då hon jagar de ansvariga en efter en blir hon konfronterad av både emotionella och fysiska konsekvenserna av sina handlingar.

1012062 PS4 PS4 The Last of Us: Part II 9331407 Fem år efter den farliga resan genom USA så har Ellie och Joel satt ner rötter i Jackson, Wyoming. Där lever dem trots det övergripande hotet av de infekterade i lugn och ro i ett blomstrande samhälle byggt av överlevare. När en våldsam händelse rör till deras vardag ger sig Ellie än en gång ut på en äventyrsfylld resa för att upprätthålla rättvisan och få ett avslut. Under resans gång då hon jagar de ansvariga en efter en blir hon konfronterad av både emotionella och fysiska konsekvenserna av sina handlingar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> PlayStation Spel 5 3 549 SEK 549 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Spel