Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Demon's Souls

PS5 Demon's Souls

  Art.nr: 1014679
  • Genre: Action/Rollspel
  • 1 spelare (flerspelarläge online)
  • PEGI 18
749:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Från PlayStation Studios och Bluepoint Games kommer nu en remake på PlayStation-klassikern Demon's Souls™. Den nya versionen har byggts upp från grunden och introducerar det fasansfulla, dimtäckta fantasi-landet till en helt ny generation gamers. De som redan tagit sig an utmaningarna i ursprungsversionen kan nu möta mörkrets utmaningar i häpnadsväckande grafik, med fantastisk prestanda.


Demon's Souls

  • Upptäck var resan började: Upplev originalets brutala utmaningar, byggda på nytt från grunden, som alla presenteras i fantastisk grafik med förbättrad prestanda. Detta är världen Boletaria, på ett sätt du aldrig sett den innan.

  • Bli "The Slayer of Demons": Res till det norra kungariket Boletaria, som en gång var ett välmående riddarrike, men som nu intagits av obeskrivliga varelser och demoner. Möt märkliga karaktärer, rubbade och snedvridna av världen omkring dem, och red ut den oroande historian som är Demon's Souls.

  • Bemästra konsterna: Bli en stridsmässig mästare. För varje missat slag och feltajmad rörelse riskerar du att förlora alla själar du jobbat så hårt för att samla ihop. Men belöningarna från de starkaste fienderna är enorma, och död behöver inte betyda slutet - det är snarare ett annat tillstånd av att vara.

  • En grym Player versus Player-upplevelse: När du spelar online* kan din värld komma att invaderas av andra spelare. Du kan också spela ihop med andra spelare för att tillsammans överkomma demonernas utmaningar.

* Internetanslutning och PlayStation® Plus krävs för online-multiplayer. PlayStation® Plus är en prenumerationstjänst.