Externt USB-ljudkort med 7.1-ljud

HyperX Amp

  Art.nr: 1007879
  • 7.1 surround
  • Kompatibel med PC och PS4
  • Kontroller för volym och mikrofon
  • Ingen installation krävs
  • Två meter flätad USB-kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Amp är ett extern ljudkort som kopplas in via USB-porten som finns på alla datorer. Det krävs inga extra drivrutiner eller mjukvara och AMP höjer din ljudupplevelse när du spelar eller om du vill titta på film och liknande.

Ljudkortet har stöd för 7.1-ljud och är bestyckad med kontroller för både volym och mikrofon så att du alltid har lätt tillgång till ljudjusteringar, aktivera och avvaktivera surroundljudet eller tysta mikrofonen.

Trasselfri kabel

USB-kabeln som mäter hela två meter är flätad för att vara trasselfri och inte skruva upp sig. Om headsetet du kopplar in också har en kabel på till exempel två meter så har du totalt fyra meter att röra dig med.

Plug N Play

Inga extra drivrutiner eller mjukvara behövs för att använda HyperX AMP. Koppla in det via USB-porten på din dator eller Playstation 4 och koppla sedan in headset eller högtalare via 3,5 mm porten på HyperX AMP och sätt igång.

1007879 HyperX HyperX Amp HX-USCCAMSS-BK HyperX Amp är ett extern ljudkort som kopplas in via USB-porten som finns på alla datorer. Det krävs inga extra drivrutiner eller mjukvara och AMP höjer din ljudupplevelse när du spelar eller om du vill titta på film och liknande. Ljudkortet har stöd för 7.1-ljud och är bestyckad med kontroller för både volym och mikrofon så att du alltid har lätt tillgång till ljudjusteringar, aktivera och avvaktivera surroundljudet eller tysta mikrofonen. Trasselfri kabel USB-kabeln som mäter hela två meter är flätad för att vara trasselfri och inte skruva upp sig. Om headsetet du kopplar in också har en kabel på till exempel två meter så har du totalt fyra meter att röra dig med. Plug N Play Inga extra drivrutiner eller mjukvara behövs för att använda HyperX AMP. Koppla in det via USB-porten på din dator eller Playstation 4 och koppla sedan in headset eller högtalare via 3,5 mm porten på HyperX AMP och sätt igång. PlayStation Tillbehör 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Tillbehör