Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Amp är ett extern ljudkort som kopplas in via USB-porten som finns på alla datorer. Det krävs inga extra drivrutiner eller mjukvara och AMP höjer din ljudupplevelse när du spelar eller om du vill titta på film och liknande.

Ljudkortet har stöd för 7.1-ljud och är bestyckad med kontroller för både volym och mikrofon så att du alltid har lätt tillgång till ljudjusteringar, aktivera och avvaktivera surroundljudet eller tysta mikrofonen.

Trasselfri kabel

USB-kabeln som mäter hela två meter är flätad för att vara trasselfri och inte skruva upp sig. Om headsetet du kopplar in också har en kabel på till exempel två meter så har du totalt fyra meter att röra dig med.

Plug N Play

Inga extra drivrutiner eller mjukvara behövs för att använda HyperX AMP. Koppla in det via USB-porten på din dator eller Playstation 4 och koppla sedan in headset eller högtalare via 3,5 mm porten på HyperX AMP och sätt igång.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Kapacitet på 2 TB
  • Passar Playstation 4
  • Plug and Play

989:-

HyperX HyperX Amp HX-USCCAMSS-BK HyperX Amp är ett extern ljudkort som kopplas in via USB-porten som finns på alla datorer. Det krävs inga extra drivrutiner eller mjukvara och AMP höjer din ljudupplevelse när du spelar eller om du vill titta på film och liknande. Ljudkortet har stöd för 7.1-ljud och är bestyckad med kontroller för både volym och mikrofon så att du alltid har lätt tillgång till ljudjusteringar, aktivera och avvaktivera surroundljudet eller tysta mikrofonen. Trasselfri kabel USB-kabeln som mäter hela två meter är flätad för att vara trasselfri och inte skruva upp sig. Om headsetet du kopplar in också har en kabel på till exempel två meter så har du totalt fyra meter att röra dig med. Plug N Play Inga extra drivrutiner eller mjukvara behövs för att använda HyperX AMP. Koppla in det via USB-porten på din dator eller Playstation 4 och koppla sedan in headset eller högtalare via 3,5 mm porten på HyperX AMP och sätt igång. PlayStation Tillbehör 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Tillbehör