Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stabil racingratt med pedaler för PS4 och PC

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel (PC/PS3/PS4)

  Art.nr: 219952
  • Force feedback
  • 900 graders vridning
  • Verklighetstrogen känsla
  • PS4, PS3 och PC
  • Racinganpassade material

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G29 Driving Force

Upplev de hårresande, gastkramande svängarna när du känner däcken förlora fästet och susa över vartenda gupp på vägen. Anpassad med dubbel motorsimulering får du realistiska racingupplevelser som får dig att kippa efter andan långt efter att du passerat mållinjen.

900 graders vridning

Upplev verklig styrdynamik. Ratten kan vridas 2,5 varv precis som i cockpiten på en riktig racerbil. Med 900 graders vridning kan du justera ratten precis efter den styrkänslighet du vill ha och fortfarande få riktigt verklighetstrogen känsla.

Finjusteringar i realtid

Inga pauser. Ingen vila. Med en smart vridkontroll kan du finjustera bromsarna, systemet för dragkraftskontroll och andra inställningar under spelets gång för oöverträffad kontroll över bilens prestanda. Du slipper krångla med menyer och inställningar, den sparar inställningarna i realtid.

Racinganpassade material

G29 är utvecklad för att tåla hårda tag och långa spelsessioner. Den har solida stålkullager i hjulaxeln och rattväxlarna samt pedaler i rostfritt stål. Ratten har en handsydd lägerklädsel vilket ger den en känsla av en riktig racerbil. 

Glappfri växling

Skruvdreven i ratten baseras på samma skruvdrev som används i växellådor till riktiga bilar för att reducera oljud och onönskade vibrationer. Växligen som är glappfri håller hjul och pedaler tighta så att du får maximal kontroll när du är mitt uppe i ditt race.

Systemkrav

- Playstation®4 eller Playstation®3
- Strömförsörjd USB-port

PC:
- Windows 10, Windows® 8.1, Windows 8 eller Windows 7
- Strömförsörjd USB-port
- Internetanslutning och 150 MB hårddiskutrymme för nedladdning av programvara
- Spel som har stöd för Logitech®-racerrattar med force feedback-teknik

219952 219952 Logitech Logitech G29 Driving Force Racing Wheel (PC/PS3/PS4) 941-000112 Logitech G29 Driving Force Upplev de hårresande, gastkramande svängarna när du känner däcken förlora fästet och susa över vartenda gupp på vägen. Anpassad med dubbel motorsimulering får du realistiska racingupplevelser som får dig att kippa efter andan långt efter att du passerat mållinjen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 900 graders vridning Upplev verklig styrdynamik. Ratten kan vridas 2,5 varv precis som i cockpiten på en riktig racerbil. Med 900 graders vridning kan du justera ratten precis efter den styrkänslighet du vill ha och fortfarande få riktigt verklighetstrogen känsla. Finjusteringar i realtid Inga pauser. Ingen vila. Med en smart vridkontroll kan du finjustera bromsarna, systemet för dragkraftskontroll och andra inställningar under spelets gång för oöverträffad kontroll över bilens prestanda. Du slipper krångla med menyer och inställningar, den sparar inställningarna i realtid. Racinganpassade material G29 är utvecklad för att tåla hårda tag och långa spelsessioner. Den har solida stålkullager i hjulaxeln och rattväxlarna samt pedaler i rostfritt stål. Ratten har en handsydd lägerklädsel vilket ger den en känsla av en riktig racerbil.  Glappfri växling Skruvdreven i ratten baseras på samma skruvdrev som används i växellådor till riktiga bilar för att reducera oljud och onönskade vibrationer. Växligen som är glappfri håller hjul och pedaler tighta så att du får maximal kontroll när du är mitt uppe i ditt race. Systemkrav - Playstation®4 eller Playstation®3- Strömförsörjd USB-portPC:- Windows 10, Windows® 8.1, Windows 8 eller Windows 7- Strömförsörjd USB-port- Internetanslutning och 150 MB hårddiskutrymme för nedladdning av programvara- Spel som har stöd för Logitech®-racerrattar med force feedback-teknik PlayStation Tillbehör 4,5 31 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Tillbehör