Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ta ditt bilspelande till en ny nivå

Playseat Revolution

  Art.nr: 228032
 • Gamingstol för körsimulator
 • Passar alla rattar och pedaler
 • Justerbart rattstativ
 • Inkjutbart pedalstöd
 • Hopfällbar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sätt dig i sätet på din racingbil och kör iväg med gasen i botten! Med denna racingstol från PlaySeat får du känslan av att sitta i en riktig racerbil när du spelar bilspel eller körsimulatorer. Stolen har stativ för både ratt och pedaler och passar till alla spelkonsoler och dator.

Känslan av ett riktigt bilsäte

PlaySeat Revolution är framtagen i samarbete med professionella racingförare och står för överlägsen byggkvalitet, stabilitet och komfort. Ramen består av tåligt silverbeklätt stål och det bekvämt vadderade sätet är klätt i kvalitativt läder och har ett förstärkt nackstöd. Hela racingstolen är gjord för att efterlikna ett riktigt bilsäte så du får den äkta känslan när du spelar.

Passar med alla rattar och pedaler

Racingstolen är kompatibel med Playstation 2/3/4, Xbox / 360 / One, Wii / U, Mac och PC. Det innebär att du kan uppleva härliga racingupplevelser med i stort sett alla rattar och pedaler på marknaden!

Passar både stora och små förare

Playseat Reolution är utformad för att så många som möjligt ska kunna ta del av bekväma och autentiska racingupplevelser - alla som mäter från 120 till 220 cm rattar och gasar utan problem. Rattstativet kan skjutas upp och ned för bästa placering, och pedalstödet kan justeras framåt och bakåt för perfekt passform. 

Fälls ihop för smidig förvaring

Stolen är enkel att montera (monteringsanvisning finns under Teknisk specifikation) och när du spelat klart fäller du enkelt ner ryggstödet och förvarar stolen där du har plats. Pedalstativet går också skjuta in under stolen för kompaktare förvaring.
Det gör att du kan använda Revolution även i hem där det finns begränsat med utrymme. 

Specifikationer

 • Passar förare mellan 120-220 cm
 • Maxvikt: 122 kg
 • Kompatibel med Playstation2®, Playstation3®, Playstation4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One® Wii®, Wii U®, Mac® och PC
 • Mått: 130 x 50 x 98 cm¨
 • Vikt: 20,5 kg
228032 Playseat Playseat Revolution RR.00028 Sätt dig i sätet på din racingbil och kör iväg med gasen i botten! Med denna racingstol från PlaySeat får du känslan av att sitta i en riktig racerbil när du spelar bilspel eller körsimulatorer. Stolen har stativ för både ratt och pedaler och passar till alla spelkonsoler och dator. Känslan av ett riktigt bilsäte PlaySeat Revolution är framtagen i samarbete med professionella racingförare och står för överlägsen byggkvalitet, stabilitet och komfort. Ramen består av tåligt silverbeklätt stål och det bekvämt vadderade sätet är klätt i kvalitativt läder och har ett förstärkt nackstöd. Hela racingstolen är gjord för att efterlikna ett riktigt bilsäte så du får den äkta känslan när du spelar. Passar med alla rattar och pedaler Racingstolen är kompatibel med Playstation 2/3/4, Xbox / 360 / One, Wii / U, Mac och PC. Det innebär att du kan uppleva härliga racingupplevelser med i stort sett alla rattar och pedaler på marknaden! Passar både stora och små förare Playseat Reolution är utformad för att så många som möjligt ska kunna ta del av bekväma och autentiska racingupplevelser - alla som mäter från 120 till 220 cm rattar och gasar utan problem. Rattstativet kan skjutas upp och ned för bästa placering, och pedalstödet kan justeras framåt och bakåt för perfekt passform.  Fälls ihop för smidig förvaring Stolen är enkel att montera (monteringsanvisning finns under Teknisk specifikation) och när du spelat klart fäller du enkelt ner ryggstödet och förvarar stolen där du har plats. Pedalstativet går också skjuta in under stolen för kompaktare förvaring. Det gör att du kan använda Revolution även i hem där det finns begränsat med utrymme.  Specifikationer Passar förare mellan 120-220 cmMaxvikt: 122 kgKompatibel med Playstation2®, Playstation3®, Playstation4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One® Wii®, Wii U®, Mac® och PCMått: 130 x 50 x 98 cm¨Vikt: 20,5 kg PlayStation Tillbehör 3790 SEK 3790 NewCondition PreOrder
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tillbehör