Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

DualShock 4 handkontroll & Uncharted Collection 1-3 HITS

PS4 DualShock 4 v2 - Jet Black + Uncharted Collection 1-3 HITS

  Art.nr: P720
 • Integrerad lampskena
 • SHARE-knapp
 • Inbyggd högtalare
 • Uttag för hörlurar
 • Uncharted Collection 1-3 HITS

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Sony PS4 DualShock 4 vers 2 Black
 • PS4 Uncharted Collection 1-3 HITS
Sony DualShock 4 handkontroll med uppdaterad styrplatta

699:-

Sony PS4 DualShock 4 v2 Black är en snyggt mattsvart handkontroll till Playstation 4, i den nya uppdaterade versionen. Här har Sony uppdaterat ljuspanelen samt lagt in möjligheten att spela med USB-bunden anslutning till konsolen istället för enbart via Bluetooth. I övrigt är PS4 Dualshock 4 precis lika exakt, bekväm och funktionell som tidigare.

Vad är nytt med v2?

Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Få en djupare inlevelse i spelen med den integrerade lampskenan som lyser i olika färger beroende på vad som händer i spelet.

Den andra uppdateringen är att Sony adderat USB-kommunikation mellan kontrollen och konsolen, så du kan spela trådbundet.

SHARE-knapp

Med den smarta SHARE-knappen spelar du in och visar dina bästa ögonblick med hjälp av en knapptryckning. Lassa upp dina spelvideor och skärmbilder direkt från ditt PS4-system eller direktsänd spelsessioner - allt utan att behöva avbryta spelet. 

Inbyggd högtalare

Med handkontrollen inbyggda högtalare får spelet nytt liv genom ljudeffekter direkt från din trådlösa handkontroll.

Uttag för hörlurar

Tack vare handkontrollens integrerade 3,5 mm ljudutgång kan du ansluta ett par hörlurar eller headset direkt till handkontrollen och uppleva varje detalj i ditt spel. 

Rörelsedetektorer

Handkontrollen har en känslig inbyggd accelerometer och ett gyroskop som känner av rörelser, lutningar och rotation - allt för att göra spelupplevelsen mer levande. 

PS4 Uncharted Collection 1-3 HITS

149:-

Uncharted: Drake's Fortune

Här i det första spelet startar Drake's resa med en 400 år gammal ledtråd som han hittar i Sir Francis Drake's kista. Den ledtråden får honom att ge sig ut på en resa till en bortglömd ö mitt i stilla havet. På ön blir han jagad av legosoldater vilket gör att Drake och hans sällskap måste fightas för sina liv samtidigt som de måste lösa gåtan.

Uncharted 2: Among Thieves

Drake lockas tillbaka till tjuvarnas förrädiska värld som han länge försökt lämna bakom sig. Han ger sig ut på en expedition efter en artefakt i den legendariska dalen Shambhala i Himalaya.

Uncharted 3: Drake’s Deception

I den tredje delen söker Drake efter "sandens Atlantis" och kastas ut på en farlig vandring i den arabiska öknen. Det är en resa fylld med fara när han stöter på en ockult organisation. 

P720 PS4 DualShock 4 v2 - Jet Black + Uncharted Collection 1-3 HITS PlayStation Tillbehör 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tillbehör