Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2 TB hårddisk till Playstation 4

Seagate Game Drive PS4 2TB

  Art.nr: 248609
 • Kapacitet på 2 TB
 • Passar Playstation 4
 • Plug and Play
 • Ta med dina spel överallt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med 2 TB lagring är kampen över. Du kan enkelt lagra mer än 50 spel, det finns tillräckligt med utrymme för klassikerna och de hetaste nya spelen utan att behöva radera något. Game Drive från Seagate har USB 3.0 ger en snabb överföringshastighet så att du inte får längre laddtider utan det är precis som att du spelar från den interna hårddisken.

Anslut den externa hårddisken direkt till en USB-port på din PlayStation® 4-konsoll och du är redo att komma igång på mindre än 3 minuter.

 • Playstation 4 känner av hårddisken installerar den snabbt
 • Plug and Play -  redo att användas på nolltid
 • Godkänd av Playstation att användas med enheten
 • Kompatibel med PS4 (System Software version 4.50 eller högre)

Ta med dig spelen till kompisar

Spelen du har lagrat på hårddisken tar du enkelt med dig och kopplar in i en kompis Playstation, loggar in på din användare och spelar som att du va hemma med din egna konsoll. Efter du spelat klart tar du med dig hårddisken hem och spelar som vanligt igen.

248609 248609 Seagate Seagate Game Drive PS4 2TB STGD2000400 Med 2 TB lagring är kampen över. Du kan enkelt lagra mer än 50 spel, det finns tillräckligt med utrymme för klassikerna och de hetaste nya spelen utan att behöva radera något. Game Drive från Seagate har USB 3.0 ger en snabb överföringshastighet så att du inte får längre laddtider utan det är precis som att du spelar från den interna hårddisken. Anslut den externa hårddisken direkt till en USB-port på din PlayStation® 4-konsoll och du är redo att komma igång på mindre än 3 minuter. Playstation 4 känner av hårddisken installerar den snabbtPlug and Play -  redo att användas på nolltidGodkänd av Playstation att användas med enhetenKompatibel med PS4 (System Software version 4.50 eller högre) Ta med dig spelen till kompisar Spelen du har lagrat på hårddisken tar du enkelt med dig och kopplar in i en kompis Playstation, loggar in på din användare och spelar som att du va hemma med din egna konsoll. Efter du spelat klart tar du med dig hårddisken hem och spelar som vanligt igen. PlayStation Tillbehör 5 1 989 SEK 989 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tillbehör