Kliv in i spelet med VR-glasögon till PlayStation 4

Sony PlayStation VR

  Art.nr: 231158
 • Hamna i händelsernas centrum, mitt i soffan
 • 5,7-tums OLED-skärm
 • 100° blickfält - se dig om i 360°
 • Kräver en PS4-kamera (säljs separat)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ta klivet in i spelens värld med PlayStation VR - ett par virtual reality-glasögon för PS4. Sätt dem över huvudet och tack vare den omslutande skärmen på 5,7" med 100° synfält kommer det kännas som om du står mitt i händelsernas centrum - och det kan vara både mitt i slagfältet, uppe i en berg-och-dalbana eller ute i yttre rymden.

Som borta, fast hemma

Säkert har du spelat spel framför TV'n och glömt bort tiden. Men har du någon gång spelat och glömt både både tid och rum, tappat grepp om var du befinner dig? Genom att låta dig kliva in i spelvärlden, nästan bokstavligt talat är det precis vad PS VR gör! Med oöverträffad närvarokänsla kommer det kännas som om du står mitt inne i spelet, bland dina fiender och/eller lagkamrater, fast du sitter tryggt hemma i soffan.

Till PlayStation 4

Det du behöver ha hemma är en PlayStation 4 samt Playstation 4-kamera (köps separat). PS VR drivs av din spelstation och det tar bara sekunder att koppla ihop enheterna och du är redo att köra igång!

Skön passform

Detta unika headset är utformat för att vara så lätt och skönt runt huvudet som möjligt. med låg vikt och justerbart pannband är det lätt att ta av och på, och passar alla huvuden.

5,7-tums OLED-skärm

Skärmen i PS VR är en 5,7" stor OLED-skärm med 1920x1080 Full HD-upplösning. Uppdateringsfrekvensen på 120 Hz ger en mjuk och superjämn bild som inte tröttar ut ögonen. Ett blickfält på 100° som med positionsspårning ger dig 360° synfält och 3D-ljud som avslöjar precis från vilket håll ljudet kommer ger dig en äkta känsla av att befinna dig på plats på riktigt. Låt dig uppslukas av spelet på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.

I förpackningen

 • PlayStation VR-headset
 • Processorenhet
 • Stereohörlurar
 • HDMI-kabel
 • USB-kabel
 • AC-adapter och strömsladd
 • Anslutningsadapter för VR-headset

Specifikationer

 • Display: OLED
 • Skärmstorlek: 5,7"
 • Upplösning: 1920 x 1080 (960 x 1080 per öga)
 • Uppdateringsfrekvens : 120 Hz, 90 Hz
 • Synfält: Cirka 100 grader
 • Sensorer: Accelerometer, gyroskop
 • Anslutningar: HDMI, USB

Observera

PlayStation VR kräver PlayStation Camera.

231158 Sony Sony PlayStation VR 1007445 Ta klivet in i spelens värld med PlayStation VR - ett par virtual reality-glasögon för PS4. Sätt dem över huvudet och tack vare den omslutande skärmen på 5,7" med 100° synfält kommer det kännas som om du står mitt i händelsernas centrum - och det kan vara både mitt i slagfältet, uppe i en berg-och-dalbana eller ute i yttre rymden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Som borta, fast hemma Säkert har du spelat spel framför TV'n och glömt bort tiden. Men har du någon gång spelat och glömt både både tid och rum, tappat grepp om var du befinner dig? Genom att låta dig kliva in i spelvärlden, nästan bokstavligt talat är det precis vad PS VR gör! Med oöverträffad närvarokänsla kommer det kännas som om du står mitt inne i spelet, bland dina fiender och/eller lagkamrater, fast du sitter tryggt hemma i soffan. Till PlayStation 4 Det du behöver ha hemma är en PlayStation 4 samt Playstation 4-kamera (köps separat). PS VR drivs av din spelstation och det tar bara sekunder att koppla ihop enheterna och du är redo att köra igång! Skön passform Detta unika headset är utformat för att vara så lätt och skönt runt huvudet som möjligt. med låg vikt och justerbart pannband är det lätt att ta av och på, och passar alla huvuden. 5,7-tums OLED-skärm Skärmen i PS VR är en 5,7" stor OLED-skärm med 1920x1080 Full HD-upplösning. Uppdateringsfrekvensen på 120 Hz ger en mjuk och superjämn bild som inte tröttar ut ögonen. Ett blickfält på 100° som med positionsspårning ger dig 360° synfält och 3D-ljud som avslöjar precis från vilket håll ljudet kommer ger dig en äkta känsla av att befinna dig på plats på riktigt. Låt dig uppslukas av spelet på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> I förpackningen PlayStation VR-headsetProcessorenhetStereohörlurarHDMI-kabelUSB-kabelAC-adapter och strömsladdAnslutningsadapter för VR-headset Specifikationer Display: OLEDSkärmstorlek: 5,7"Upplösning: 1920 x 1080 (960 x 1080 per öga)Uppdateringsfrekvens : 120 Hz, 90 HzSynfält: Cirka 100 graderSensorer: Accelerometer, gyroskopAnslutningar: HDMI, USB Observera PlayStation VR kräver PlayStation Camera. PlayStation Tillbehör 4,5 2 2690 SEK 2690 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tillbehör