Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kontroller till PlayStation Move med stöd för VR

Sony PS Move Controller Twin Packs 4.0

  Art.nr: 1005246
 • Stöd för PlayStation VR
 • Avancerade rörelsesensorer
 • Vibrerande feedback
 • Trådlös Bluetooth-teknik
 • Micro-USB-B port för laddning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

PlayStation Move är rörelsekontroller som ger en makalös spelupplevelse. Kombinationen av avancerade rörelsesensorer, vibrationer och lättanvända uppsättning knappar ger dig möjligheten att uppleva spelvärldar på ett helt nytt sätt. Dubbla kontroller ger dig dessutom helt nya möjligheter i kombination med PlayStation VR. 

Avancerade rörelsesensorer 

Alla dina rörelser registreras med kontrollernas avancerade rörelsekontroller och en PlayStation-kamera (köps separat). Kontrollerna ger vibrerande återkoppling på händelserna i spelet samtidigt som ljusklotet skiftar i färg och styrka för att ge en levande upplevelse. 

Anpassade för VR

PlayStation Move-kontrollerna är det perfekta tillbehöret för att förhöja VR-upplevelsen. Med upphöjd X-knapp kan man enkelt hålla koll på knapparna när man spelar och snabbt kunna dela med sig av ögonblicken med hjälp av SHARE-knappen.

Komplettera ditt köp

(2 st)
 • Stöd för PlayStation VR
 • Ny design
 • Justerbart ställ

589:-

1005246 Sony Sony PS Move Controller Twin Packs 4.0 1006875 PlayStation Move är rörelsekontroller som ger en makalös spelupplevelse. Kombinationen av avancerade rörelsesensorer, vibrationer och lättanvända uppsättning knappar ger dig möjligheten att uppleva spelvärldar på ett helt nytt sätt. Dubbla kontroller ger dig dessutom helt nya möjligheter i kombination med PlayStation VR.  Avancerade rörelsesensorer  Alla dina rörelser registreras med kontrollernas avancerade rörelsekontroller och en PlayStation-kamera (köps separat). Kontrollerna ger vibrerande återkoppling på händelserna i spelet samtidigt som ljusklotet skiftar i färg och styrka för att ge en levande upplevelse.  Anpassade för VR PlayStation Move-kontrollerna är det perfekta tillbehöret för att förhöja VR-upplevelsen. Med upphöjd X-knapp kan man enkelt hålla koll på knapparna när man spelar och snabbt kunna dela med sig av ögonblicken med hjälp av SHARE-knappen. PlayStation Tillbehör 3 1 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tillbehör