Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DualShock 4 handkontroll med uppdaterad styrplatta

Sony PS4 DualShock 4 v2 - Wave Blue

  Art.nr: 240443
  • Integrerad lampskena
  • SHARE-knapp
  • Inbyggd högtalare
  • Uttag för hörlurar
  • Rörelsedetektorer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony PS4 DualShock 4 v2 Wave Blue är en härligt blå handkontroll till Playstation 4, i den nya uppdaterade versionen. Här har Sony uppdaterat ljuspanelen samt lagt in möjligheten att spela med USB-bunden anslutning till konsolen istället för enbart via Bluetooth. I övrigt är PS4 Dualshock 4 precis lika exakt, bekväm och funktionell som tidigare.

Vad är nytt med v2?

Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Spela den nya generationens spel med precision med hjälp av den uppdaterade styrplattans lampskena. Det gör att du ser mer av spelen genom att lysa i olika färger beroende på vad som händer i spelet. 

Den andra uppdateringen är att Sony adderat USB-kommunikation mellan kontrollen och konsolen, så du kan spela trådbundet.

SHARE-knapp

Med den smarta SHARE-knappen spelar du in och visar dina bästa ögonblick med hjälp av en knapptryckning. Lassa upp dina spelvideor och skärmbilder direkt från ditt PS4-system eller direktsänd spelsessioner - allt utan att behöva avbryta spelet. 

Inbyggd högtalare

Med handkontrollen inbyggda högtalare får spelet nytt liv genom ljudeffekter direkt från din trådlösa handkontroll.

Uttag för hörlurar

Tack vare handkontrollens integrerade 3,5 mm ljudutgång kan du ansluta ett par hörlurar eller headset direkt till handkontrollen och uppleva varje detalj i ditt spel. 

Rörelsedetektorer

Handkontrollen har en känslig inbyggd accelerometer och ett gyroskop som känner av rörelser, lutningar och rotation - allt för att göra spelupplevelsen mer levande. 

240443 240443 Sony Sony PS4 DualShock 4 v2 - Wave Blue 1004675 Sony PS4 DualShock 4 v2 Wave Blue är en härligt blå handkontroll till Playstation 4, i den nya uppdaterade versionen. Här har Sony uppdaterat ljuspanelen samt lagt in möjligheten att spela med USB-bunden anslutning till konsolen istället för enbart via Bluetooth. I övrigt är PS4 Dualshock 4 precis lika exakt, bekväm och funktionell som tidigare. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vad är nytt med v2? Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Spela den nya generationens spel med precision med hjälp av den uppdaterade styrplattans lampskena. Det gör att du ser mer av spelen genom att lysa i olika färger beroende på vad som händer i spelet.  Den andra uppdateringen är att Sony adderat USB-kommunikation mellan kontrollen och konsolen, så du kan spela trådbundet. SHARE-knapp Med den smarta SHARE-knappen spelar du in och visar dina bästa ögonblick med hjälp av en knapptryckning. Lassa upp dina spelvideor och skärmbilder direkt från ditt PS4-system eller direktsänd spelsessioner - allt utan att behöva avbryta spelet.  Inbyggd högtalare Med handkontrollen inbyggda högtalare får spelet nytt liv genom ljudeffekter direkt från din trådlösa handkontroll. Uttag för hörlurar Tack vare handkontrollens integrerade 3,5 mm ljudutgång kan du ansluta ett par hörlurar eller headset direkt till handkontrollen och uppleva varje detalj i ditt spel.  Rörelsedetektorer Handkontrollen har en känslig inbyggd accelerometer och ett gyroskop som känner av rörelser, lutningar och rotation - allt för att göra spelupplevelsen mer levande.  PlayStation Tillbehör 4,6 37 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Tillbehör