DualShock 4 handkontroll inklusive Fortnite Neo Versa Bundle

Sony PS4 DualShock 4+Fortnite voucher

  Art.nr: 1009464
 • Integrerad lampskena
 • SHARE-knapp
 • Inbyggd högtalare
 • Uttag för hörlurar
 • Fortnite Neo Versa Bundle

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony PS4 DualShock 4 v2 Black är en snyggt mattsvart handkontroll till Playstation 4, i den nya uppdaterade versionen. Här har Sony uppdaterat ljuspanelen samt lagt in möjligheten att spela med USB-bunden anslutning till konsolen istället för enbart via Bluetooth. I övrigt är PS4 Dualshock 4 precis lika exakt, bekväm och funktionell som tidigare.

Fortnite Neo Versa Bundle

Denna bundle innehåller:

 • Epic Neo Versa Outfit (endast tillgänglig i Battle Royale och Kreativt läge)
 • Epic Neo Phrenzy Black Bling (endast tillgänglig i Battle Royale och Kreativt läge)
 • 500 V-Bucks
Neo Versa Bundle

Vad är nytt med v2?

Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Få en djupare inlevelse i spelen med den integrerade lampskenan som lyser i olika färger beroende på vad som händer i spelet.

Den andra uppdateringen är att Sony adderat USB-kommunikation mellan kontrollen och konsolen, så du kan spela trådbundet.

SHARE-knapp

Med den smarta SHARE-knappen spelar du in och visar dina bästa ögonblick med hjälp av en knapptryckning. Lassa upp dina spelvideor och skärmbilder direkt från ditt PS4-system eller direktsänd spelsessioner - allt utan att behöva avbryta spelet. 

Inbyggd högtalare

Med handkontrollen inbyggda högtalare får spelet nytt liv genom ljudeffekter direkt från din trådlösa handkontroll.

Uttag för hörlurar

Tack vare handkontrollens integrerade 3,5 mm ljudutgång kan du ansluta ett par hörlurar eller headset direkt till handkontrollen och uppleva varje detalj i ditt spel. 

Rörelsedetektorer

Handkontrollen har en känslig inbyggd accelerometer och ett gyroskop som känner av rörelser, lutningar och rotation - allt för att göra spelupplevelsen mer levande. 

1009464 Sony Sony PS4 DualShock 4+Fortnite voucher 9950103 Sony PS4 DualShock 4 v2 Black är en snyggt mattsvart handkontroll till Playstation 4, i den nya uppdaterade versionen. Här har Sony uppdaterat ljuspanelen samt lagt in möjligheten att spela med USB-bunden anslutning till konsolen istället för enbart via Bluetooth. I övrigt är PS4 Dualshock 4 precis lika exakt, bekväm och funktionell som tidigare. Fortnite Neo Versa Bundle Denna bundle innehåller: Epic Neo Versa Outfit (endast tillgänglig i Battle Royale och Kreativt läge)Epic Neo Phrenzy Black Bling (endast tillgänglig i Battle Royale och Kreativt läge)500 V-Bucks *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vad är nytt med v2? Den bekvämaste och mest intuitiva handkontrollen har uppdaterats för att bli ännu bättre. Få en djupare inlevelse i spelen med den integrerade lampskenan som lyser i olika färger beroende på vad som händer i spelet. Den andra uppdateringen är att Sony adderat USB-kommunikation mellan kontrollen och konsolen, så du kan spela trådbundet. SHARE-knapp Med den smarta SHARE-knappen spelar du in och visar dina bästa ögonblick med hjälp av en knapptryckning. Lassa upp dina spelvideor och skärmbilder direkt från ditt PS4-system eller direktsänd spelsessioner - allt utan att behöva avbryta spelet.  Inbyggd högtalare Med handkontrollen inbyggda högtalare får spelet nytt liv genom ljudeffekter direkt från din trådlösa handkontroll. Uttag för hörlurar Tack vare handkontrollens integrerade 3,5 mm ljudutgång kan du ansluta ett par hörlurar eller headset direkt till handkontrollen och uppleva varje detalj i ditt spel.  Rörelsedetektorer Handkontrollen har en känslig inbyggd accelerometer och ett gyroskop som känner av rörelser, lutningar och rotation - allt för att göra spelupplevelsen mer levande.  PlayStation Tillbehör 4,5 4 689 SEK 689 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tillbehör