Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst 7.1-headset till PlayStation 4 med Fortnite-voucher

Sony PS4 Gold Wireless 7.1 Headset+Fortnite voucher

  Art.nr: 1009466
 • Trådlöst
 • Kompatibel med PS4, PC och MAC
 • 7.1 Surround
 • 2 st Inbyggda mikrofoner
 • Fortnite-voucher medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Sony PS4 Gold Wireless Headset kan du uppleva hur bra dina spel blir när du kan bära ett trådlöst headset som levererar ett virtuellt 7.1 surround-ljud. Ha koll på dina fiender och håll kontakten med dina vänner via dem inbyggda mikrofonerna. 

VR-anpassad och bättre komfort

Sony PS4 Gold Wireless Headset är anpassad för att fungera ihop med VR-glasögon och för att ge en bättre komfort vid längre spel-sessioner. Headsettet är designat med tjockare öronkuddar vilket hjälper att isolera ljud bättre. Så att man kan höra varje fotsteg, explosion och andra ljud som kan ge dig ett övertag över fienden.

Fler användningsområden

Med det medföljande USB-adaptern så fungerar inte bara headsetet till ditt PS4. Headsetet fungerar även till PC eller MAC. Du kopplar enkelt in USB-adaptern i ett ledigt USB-uttag i din dator för att få det att fungera. På headsetet så sitter det en smidig volymkontroll för att du snabbt ska kunna höja eller sänka ditt ljud när det behövs. Det är även utrustat med en mute-knapp så du kan stänga av ljudet.

Sony PS4 Gold Wireless Headset har även en medföljande 3,5 mm ljudkabel för att koppla till ditt VR-glasögon eller varför inte koppla in det till din mobil för att kunna lyssna på musik.

Fortnite Neo Versa Bundle

För dig som spelar Fortnite finns det ännu fler fördelar med Sony PS4 Gold Wireless Headset. Utöver förbättrat ljud och kristallklar röstkommunikation får du även med PlayStation-exklusivt material som du kan använda i Fortnite. Med paketet Fortnite Neo Versa kan du spela med stil, med Epic Neo Versa Outfit och Epic Neo Phrenzy Back Bling. 

Dessutom får du 2 000 V-Bucks att spendera i spelet, för att färdigställa din karaktär.

Fortnite Neo Versa Bundle

Titta även på

(1 st)
 • Revolutionerande 3D-ljudteknik
 • Trådlöst 7.1-headset
 • 50 mm drivenheter

1 690:-

Titta även på

(1 st)
 • Revolutionerande 3D-ljudteknik
 • Trådlöst 7.1-headset
 • 50 mm drivenheter

1 690:-

1009466 Sony Sony PS4 Gold Wireless 7.1 Headset+Fortnite voucher 9959809 Med Sony PS4 Gold Wireless Headset kan du uppleva hur bra dina spel blir när du kan bära ett trådlöst headset som levererar ett virtuellt 7.1 surround-ljud. Ha koll på dina fiender och håll kontakten med dina vänner via dem inbyggda mikrofonerna.  VR-anpassad och bättre komfort Sony PS4 Gold Wireless Headset är anpassad för att fungera ihop med VR-glasögon och för att ge en bättre komfort vid längre spel-sessioner. Headsettet är designat med tjockare öronkuddar vilket hjälper att isolera ljud bättre. Så att man kan höra varje fotsteg, explosion och andra ljud som kan ge dig ett övertag över fienden. Fler användningsområden Med det medföljande USB-adaptern så fungerar inte bara headsetet till ditt PS4. Headsetet fungerar även till PC eller MAC. Du kopplar enkelt in USB-adaptern i ett ledigt USB-uttag i din dator för att få det att fungera. På headsetet så sitter det en smidig volymkontroll för att du snabbt ska kunna höja eller sänka ditt ljud när det behövs. Det är även utrustat med en mute-knapp så du kan stänga av ljudet.Sony PS4 Gold Wireless Headset har även en medföljande 3,5 mm ljudkabel för att koppla till ditt VR-glasögon eller varför inte koppla in det till din mobil för att kunna lyssna på musik. Fortnite Neo Versa Bundle För dig som spelar Fortnite finns det ännu fler fördelar med Sony PS4 Gold Wireless Headset. Utöver förbättrat ljud och kristallklar röstkommunikation får du även med PlayStation-exklusivt material som du kan använda i Fortnite. Med paketet Fortnite Neo Versa kan du spela med stil, med Epic Neo Versa Outfit och Epic Neo Phrenzy Back Bling. Dessutom får du 2 000 V-Bucks att spendera i spelet, för att färdigställa din karaktär. PlayStation Tillbehör 5 3 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. PlayStation
 4. PlayStation Tillbehör