Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trust GXT288 Racing Wheel

Ergonomiskt designad racingratt som gör din spelupplevelse av racing mer realistisk. Pedalerna är i realistisk storlek för att vara så familjära som möjligt vid bilkörning. Ratten har gummerad yta för ett säkert grepp och pedalerna likaså för att inte glida iväg under intensiva spelsessioner.

GXT288 har force feedback-vibration för att din spelupplevelse skall bli så realistisk som möjligt och du kan på ratten justera känsligheten för en optimal kontroll. Växelspaken är sekventiell för att efterlikna racing så mycket som möjligt. Ett brett utbud av knappar gör att du enkelt kan använda alla funktioner i spelet.

Ratten passar till Sony Playstation 3, PC / Laptop med USB-port och Windows 8, 7, Vista, XP eller nyare.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Trust Trust GXT288 Racing Wheel 20293 Trust GXT288 Racing Wheel Ergonomiskt designad racingratt som gör din spelupplevelse av racing mer realistisk. Pedalerna är i realistisk storlek för att vara så familjära som möjligt vid bilkörning. Ratten har gummerad yta för ett säkert grepp och pedalerna likaså för att inte glida iväg under intensiva spelsessioner. GXT288 har force feedback-vibration för att din spelupplevelse skall bli så realistisk som möjligt och du kan på ratten justera känsligheten för en optimal kontroll. Växelspaken är sekventiell för att efterlikna racing så mycket som möjligt. Ett brett utbud av knappar gör att du enkelt kan använda alla funktioner i spelet. Ratten passar till Sony Playstation 3, PC / Laptop med USB-port och Windows 8, 7, Vista, XP eller nyare. PlayStation Tillbehör 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. PlayStation
  4. PlayStation Tillbehör