Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nu kommer den prisbelönta serien Gran Turismo Sport till Playstation 4. Du kommer uppleva pulshöjande hastigheter i kombination med häftiga bilar och vägar att köra på. Det finns även mästerskap att delta i Online och du representerar ditt land i Nations Cup och du kör din favoritbil i Manufacturer's Cup.

En racingrevolution

Den prisbelönta "Real Driving Simulator"-serien rullar in på PlayStation 4 för första gången, och kommer laddad med högoktaniga bravader som verkligen får pulsen att gå på högvarv.

Polyphony Digital har delat förarsätet med FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) för att konstruera ett finjusterat och lättbegripligt spel som alla från söndagsåkare till racerförare kan uppskatta.

På med bältet för två onlinemästerskap – representera ditt land i Nations Cup, och kör för din favorittillverkare av bilar i Manufacturer’s Cup.

Lyckas du knipa en historisk seger i det första tv-spelet som fått ett officiellt erkännande som en del av den riktiga motorsportvärlden?

Riktiga bilar

Varje fordon återskapat in i minsta detalj digitalt. Från de inre strukturerna i strålkastarna till sömmarna i sätena har teamet på Polyphony Digital Inc. gjort allt för fylla varje fordon samma brinnande passion som drev de ursprungliga formgivarna.

Hela uppsättningen innehåller 140 fordon och innehåller både tävlings- och produktionsfordon. Det finns något för alla körentusiaster.

Kör

Du kan kontrollera ditt fordon i spelet med mer djup i kontrollerna, på samma sätt som när du kör bil på riktigt. Fysikmotorn är baserad på principerna från det allra första Gran Turismo, men har utvecklats markant för att lämpa sig för både nybörjare och experter.

Nykomlingar i racinggenren har mycket att hämta här, med övningar som hjälper till att förklara hur man bromsar på bästa sätt och hur man närmar sig snäva kurvor.

Banor

För att bygga vidare på de många populära racerbanorna i föregående Gran Turismo-spel, som Nürburgring Nordschleife (norra loopen), kommer Gran Turismo Sport att erbjuda ett antal banor som aldrig har varit med förut. Dessa är legendariska "Tokyo Expressway" och halfmile-ovalen "Northern Isle Speedway".

Gran Turismo Sport har sammanlagt 19 banor med 27 layouter som tar med förare till alla möjliga sorters platser, som japanska storstäder och gränsen mellan Mexiko och USA.

PS4 PS4 Gran Turismo Sport 1004855 Nu kommer den prisbelönta serien Gran Turismo Sport till Playstation 4. Du kommer uppleva pulshöjande hastigheter i kombination med häftiga bilar och vägar att köra på. Det finns även mästerskap att delta i Online och du representerar ditt land i Nations Cup och du kör din favoritbil i Manufacturer's Cup. En racingrevolution Den prisbelönta "Real Driving Simulator"-serien rullar in på PlayStation 4 för första gången, och kommer laddad med högoktaniga bravader som verkligen får pulsen att gå på högvarv.Polyphony Digital har delat förarsätet med FIA (Fédération Internationale de l'Automobile) för att konstruera ett finjusterat och lättbegripligt spel som alla från söndagsåkare till racerförare kan uppskatta.På med bältet för två onlinemästerskap – representera ditt land i Nations Cup, och kör för din favorittillverkare av bilar i Manufacturer’s Cup.Lyckas du knipa en historisk seger i det första tv-spelet som fått ett officiellt erkännande som en del av den riktiga motorsportvärlden? Riktiga bilar Varje fordon återskapat in i minsta detalj digitalt. Från de inre strukturerna i strålkastarna till sömmarna i sätena har teamet på Polyphony Digital Inc. gjort allt för fylla varje fordon samma brinnande passion som drev de ursprungliga formgivarna.Hela uppsättningen innehåller 140 fordon och innehåller både tävlings- och produktionsfordon. Det finns något för alla körentusiaster. Kör Du kan kontrollera ditt fordon i spelet med mer djup i kontrollerna, på samma sätt som när du kör bil på riktigt. Fysikmotorn är baserad på principerna från det allra första Gran Turismo, men har utvecklats markant för att lämpa sig för både nybörjare och experter.Nykomlingar i racinggenren har mycket att hämta här, med övningar som hjälper till att förklara hur man bromsar på bästa sätt och hur man närmar sig snäva kurvor. Banor För att bygga vidare på de många populära racerbanorna i föregående Gran Turismo-spel, som Nürburgring Nordschleife (norra loopen), kommer Gran Turismo Sport att erbjuda ett antal banor som aldrig har varit med förut. Dessa är legendariska "Tokyo Expressway" och halfmile-ovalen "Northern Isle Speedway".Gran Turismo Sport har sammanlagt 19 banor med 27 layouter som tar med förare till alla möjliga sorters platser, som japanska storstäder och gränsen mellan Mexiko och USA. Spel 3 2 549 SEK 549 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spel & konsol
  3. PlayStation
  4. Spel