Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Marvel's Spider-Man

PS4 Marvel's Spider-Man

  Art.nr: 1004826
  • Action/Äventyr
  • 1 Spelare
  • PEGI 16

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games och Marvel har samarbetat för att skapa ett helt nytt och unikt Spider-Man-äventyr. Detta är inte Spider-Man som någon har sett tidigare. Detta är en rutinerad Peter Parker som är mer erfaren och mästerlig i kampen mot brottsligheten i New York City. Samtidigt kämpar han för att balansera sitt kaotiska personliga liv och karriär medan miljoner av New Yorkers öde vilar på hans axlar.

Bli Spider-Man

Efter åtta år bakom masken har Peter Parker blivit expert på brottsbekämpning. Känn kraften hos en mer erfaren Spider-Man som improviserar i striderna, utför dynamisk akrobatik, tar sig fram smidigt genom stadsmiljöer och interagerar med miljön. Glöm den nybörjare du är bekant med. Det här är den skickligaste Spider-Man du någonsin spelat.

New York är din lekplats

New York väcks till liv i Insomniacs största och mest interaktiva värld hittills. Svinga dig fram genom levande kvarter och se häpnadsväckande utsikter vid ikoniska landmärken från Marvel och Manhattan. Använd dig av miljön för att besegra skurkar i storslagna, filmiska strider.

Specifikationer

  • PEGI 16
  • 1 Spelare
  • Action/Äventyr
PS4 PS4 Marvel's Spider-Man 1059055 Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games och Marvel har samarbetat för att skapa ett helt nytt och unikt Spider-Man-äventyr. Detta är inte Spider-Man som någon har sett tidigare. Detta är en rutinerad Peter Parker som är mer erfaren och mästerlig i kampen mot brottsligheten i New York City. Samtidigt kämpar han för att balansera sitt kaotiska personliga liv och karriär medan miljoner av New Yorkers öde vilar på hans axlar. Bli Spider-Man Efter åtta år bakom masken har Peter Parker blivit expert på brottsbekämpning. Känn kraften hos en mer erfaren Spider-Man som improviserar i striderna, utför dynamisk akrobatik, tar sig fram smidigt genom stadsmiljöer och interagerar med miljön. Glöm den nybörjare du är bekant med. Det här är den skickligaste Spider-Man du någonsin spelat. New York är din lekplats New York väcks till liv i Insomniacs största och mest interaktiva värld hittills. Svinga dig fram genom levande kvarter och se häpnadsväckande utsikter vid ikoniska landmärken från Marvel och Manhattan. Använd dig av miljön för att besegra skurkar i storslagna, filmiska strider. Specifikationer PEGI 161 SpelareAction/Äventyr Spel 379 SEK 379 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spel & konsol
  3. PlayStation
  4. Spel