Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med hjälp av ny RPM-teknik och nya spellägen leverera EA SPORTS™ NHL® 19 all kreativitet och action från dagens unga NHL-stjärnor. Spela det snabba och arkadinspirerade 3-mot-3 NHL THREES®-läget eller spela i dem helt nya lägena NHL ONES och Pro-Am. Du kan även ta del och spela med både nya och gamla legendarer, låt dem hoppa in ifrån avbytarbänken och ännu en gång visa deras forna glans i NHL 19.

Vad är nytt i NHL 19

I NHL® 19 kan man spela på utomhusbanor vid den lokala sjön eller resa till proffsen i NHL och spela i nya och återkommande spellägen. Tävla med och mot 200 av de största hockey legenderna att någonsin ha spelat på isen. NHL 19 Drivs av nyskapande gameplayteknik, explosiv skridskoåkning som ger mer acceleration, snabbhet och lyhördhet.

Visa upp dina skills vid den lokala rinken

För första gången i franchisens historia kan man kliva in på den lokala rinken och tävla i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now och de helt nya lägena NHL ONES och Pro-Am. I NHL ONES tävlar du och två andra spelare i en 1v1v1 alla-mot-alla. Visa dina färdigheter och kreativitet med inga som helst regler, inga stopp och inga gränser.

Ny RPM-teknik

Med ny RPM-teknik möjliggör explosiv skridskoåkning med mer kontroll över hur du genererar hastighet med kantarbete och crossover. Med alla nya animationer kommer du att uppleva mer känsla i acceleration, höghastighetsåkning och vid snäva stopp.

Uttryck dig själv på isen

Stick ut på isen med över 900 anpassningsalternativ från äkta NHL-kläder till vardagskläder från några av de största varumärkena inom sport. Uttryck dig som aldrig tidigare med tusentals kombinationer av häftiga utseenden. Håll dig uppdaterad med de senaste NHL® 19-nyheterna och missa aldrig ny utrustningen för din spelare.

Legenderna har landat

Spela med eller mot över 200 hockey legender som sprider sig över 100 års NHL-historia och bygga ditt drömlag. Superstjärnor i dagens spel som spelar tillsammans med historiska spelare från tidigare säsonger är en avgörande faktor för hockeyn.

PS4 PS4 NHL 19 1039085 Med hjälp av ny RPM-teknik och nya spellägen leverera EA SPORTS™ NHL® 19 all kreativitet och action från dagens unga NHL-stjärnor. Spela det snabba och arkadinspirerade 3-mot-3 NHL THREES®-läget eller spela i dem helt nya lägena NHL ONES och Pro-Am. Du kan även ta del och spela med både nya och gamla legendarer, låt dem hoppa in ifrån avbytarbänken och ännu en gång visa deras forna glans i NHL 19. Vad är nytt i NHL 19 I NHL® 19 kan man spela på utomhusbanor vid den lokala sjön eller resa till proffsen i NHL och spela i nya och återkommande spellägen. Tävla med och mot 200 av de största hockey legenderna att någonsin ha spelat på isen. NHL 19 Drivs av nyskapande gameplayteknik, explosiv skridskoåkning som ger mer acceleration, snabbhet och lyhördhet. Visa upp dina skills vid den lokala rinken För första gången i franchisens historia kan man kliva in på den lokala rinken och tävla i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now och de helt nya lägena NHL ONES och Pro-Am. I NHL ONES tävlar du och två andra spelare i en 1v1v1 alla-mot-alla. Visa dina färdigheter och kreativitet med inga som helst regler, inga stopp och inga gränser. Ny RPM-teknik Med ny RPM-teknik möjliggör explosiv skridskoåkning med mer kontroll över hur du genererar hastighet med kantarbete och crossover. Med alla nya animationer kommer du att uppleva mer känsla i acceleration, höghastighetsåkning och vid snäva stopp. Uttryck dig själv på isen Stick ut på isen med över 900 anpassningsalternativ från äkta NHL-kläder till vardagskläder från några av de största varumärkena inom sport. Uttryck dig som aldrig tidigare med tusentals kombinationer av häftiga utseenden. Håll dig uppdaterad med de senaste NHL® 19-nyheterna och missa aldrig ny utrustningen för din spelare. Legenderna har landat Spela med eller mot över 200 hockey legender som sprider sig över 100 års NHL-historia och bygga ditt drömlag. Superstjärnor i dagens spel som spelar tillsammans med historiska spelare från tidigare säsonger är en avgörande faktor för hockeyn. Spel 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spel & konsol
  3. PlayStation
  4. Spel