Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xbox One S 500 GB inklusive Forza Horizon 3 med Hot Wheels

Microsoft One S 500 GB Forza 3+Hotwheels

  Art.nr: 247828
  • 500 GB hårddisk
  • UHD 4K Blu-ray-spelare
  • Forza Horizon 3 + Hotwheels DLC
  • 1 handkontroll
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xbox One S Forza Horizon 3 + Hot Wheels bundle (500GB). Kartongen innehåller en digital nedladdning av spelet Forza Horizon 3 + Hot Wheels för Xbox One och Windows 10 PC. Du ansvarar över Horizon-festivalen I Forza Horizon 3, där du kan bestämma allting. Du kan anställa (och sparka) dina vänner, uppleva Australien i någon av de 350 av världens bästa bilar. Se 4K filmer i Blu-ray™ och streama Netflix I fantastisk 4K Ultra HD. 

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360* i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.

Forza Horizon 3

Du är ansvarig för Horizon-festivalen. Anpassa allt, anställ och avskeda dina kompisar och utforska Australien i över 350 av världens mest otroliga bilar. Gör ditt Horizon till det ultimata firandet av bilar, musik och frihet på den öppna vägen. Hur du gör verklighet av det är upp till dig.

Hot Wheels

I detta paket får du med expansionen Hot Wheels där du kör häftiga spejsade bilar på otroliga banor som innehåller både loopar och hisnande höjder. Perfekt spel att lira med vänner.

Microsoft Microsoft One S 500 GB Forza 3+Hotwheels ZQ9-00210 Xbox One S Forza Horizon 3 + Hot Wheels bundle (500GB). Kartongen innehåller en digital nedladdning av spelet Forza Horizon 3 + Hot Wheels för Xbox One och Windows 10 PC. Du ansvarar över Horizon-festivalen I Forza Horizon 3, där du kan bestämma allting. Du kan anställa (och sparka) dina vänner, uppleva Australien i någon av de 350 av världens bästa bilar. Se 4K filmer i Blu-ray™ och streama Netflix I fantastisk 4K Ultra HD.  Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360* i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One. Forza Horizon 3 Du är ansvarig för Horizon-festivalen. Anpassa allt, anställ och avskeda dina kompisar och utforska Australien i över 350 av världens mest otroliga bilar. Gör ditt Horizon till det ultimata firandet av bilar, musik och frihet på den öppna vägen. Hur du gör verklighet av det är upp till dig. Hot Wheels I detta paket får du med expansionen Hot Wheels där du kör häftiga spejsade bilar på otroliga banor som innehåller både loopar och hisnande höjder. Perfekt spel att lira med vänner. Konsol 5 3 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spel & konsol
  3. Xbox
  4. Konsol