Elit-handkontroll till Xbox One & PC med extra allt

Microsoft Xbox Elite Wireless Controller v2

  Art.nr: 1010216
 • Skräddarsy efter din spelstil
 • Inbyggt uppladdningsbart batteri
 • Gummerat grepp
 • Upp till 40 timmars batteritid
 • Justerbart avtryckarlås

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xbox Elite Wireless Controller Series 2 är en trådlös handkontroll som är byggd för att prestera. Kontrollen är utformad med utvecklade styrspakar, som låter dig justera motståndet för att hitta den perfekta inställningen för just dig. Kortare avtryckarlås gör att du kan skjuta ännu snabbare och det gummerade greppet som går hela vägen runt kontrollen gör dig stadig på handen. 

Spela som ett proffs, med världens mest avancerade handkontroll.

Skräddarsy efter din spelstil

Skräddarsy handkontrollen efter din spelstil med utbytbara styrspakar och paddelformer. Spara upp till tre anpassade konfigurationsprofiler, utöver en standardprofil på handkontrollen, och använd Profile-knappen för att snabbt växla mellan dem. Via den medföljande trådlösa Xbox-adaptern, Bluetooth eller den medföljande USB-C-kabeln är du redo för att spela på både Xbox One och Windows 10-enheter.

Hitta rätt lösningar med Tillbehör för Xbox-appen

Appen "Tillbehör för Xbox" hjälper dig hitta rätt lösningar. Använd exklusiva konfigurationsalternativ som mappar knappar till röstkommandon såsom "spela in det där" eller "ta en skärmdump". Låt en knapp fungera som en "Shift-tangent" för att kunna aktivera alternativa funktioner för var och en av knapparna.

Njut av oavbrutet spelande

Ett laddningsbart batteri med upp till 40 timmars batteritid låter dig spela utan avbrott och samtliga delar i kontrollen är väl genomtänkta och byggda för att hålla länge. När batterinivån börjar bli låg kan du ladda handkontrollen i eller utanför väskan med den medföljande USB-C-kabeln och laddningsstationen för att vara redo vid nästa spelstund.

Xbox Elite Wireless Controller v2 vann

I förpackningen

 • Xbox Elite Wireless Controller Series 2
 • Förvaringsväska
 • Set med 6 styrspakar: standard (2), klassisk (2), lång (1), bred välvd (1)
 • Set med 4 paddlar: medium (2), mini (2)
 • Set med 2 styrkors: standard, fasettslipad
 • Justeringsverktyg för styrspakar
 • Laddningsstation
 • USB-C-kabel
Många smidiga tillbehör, alla packade i en snygg och praktisk väska.

Titta även på

(11 st)
 • Till Xbox One™ eller PC
 • 900 graders vridning
 • Dubbla force feedback-motorer

2 990:-

Titta även på

(11 st)
 • Till Xbox One™ eller PC
 • 900 graders vridning
 • Dubbla force feedback-motorer

2 990:-

1010216 Microsoft Microsoft Xbox Elite Wireless Controller v2 FST-00003 Xbox Elite Wireless Controller Series 2 är en trådlös handkontroll som är byggd för att prestera. Kontrollen är utformad med utvecklade styrspakar, som låter dig justera motståndet för att hitta den perfekta inställningen för just dig. Kortare avtryckarlås gör att du kan skjuta ännu snabbare och det gummerade greppet som går hela vägen runt kontrollen gör dig stadig på handen. Spela som ett proffs, med världens mest avancerade handkontroll. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Skräddarsy efter din spelstil Skräddarsy handkontrollen efter din spelstil med utbytbara styrspakar och paddelformer. Spara upp till tre anpassade konfigurationsprofiler, utöver en standardprofil på handkontrollen, och använd Profile-knappen för att snabbt växla mellan dem. Via den medföljande trådlösa Xbox-adaptern, Bluetooth eller den medföljande USB-C-kabeln är du redo för att spela på både Xbox One och Windows 10-enheter. Hitta rätt lösningar med Tillbehör för Xbox-appen Appen "Tillbehör för Xbox" hjälper dig hitta rätt lösningar. Använd exklusiva konfigurationsalternativ som mappar knappar till röstkommandon såsom "spela in det där" eller "ta en skärmdump". Låt en knapp fungera som en "Shift-tangent" för att kunna aktivera alternativa funktioner för var och en av knapparna. Njut av oavbrutet spelande Ett laddningsbart batteri med upp till 40 timmars batteritid låter dig spela utan avbrott och samtliga delar i kontrollen är väl genomtänkta och byggda för att hålla länge. När batterinivån börjar bli låg kan du ladda handkontrollen i eller utanför väskan med den medföljande USB-C-kabeln och laddningsstationen för att vara redo vid nästa spelstund. I förpackningen Xbox Elite Wireless Controller Series 2FörvaringsväskaSet med 6 styrspakar: standard (2), klassisk (2), lång (1), bred välvd (1)Set med 4 paddlar: medium (2), mini (2)Set med 2 styrkors: standard, fasettslipadJusteringsverktyg för styrspakarLaddningsstationUSB-C-kabel Xbox tillbehör 4,7 3 2190 SEK 2190 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Xbox
 4. Xbox tillbehör