Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Svart kamouflagefärgad spelkontroll för Xbox & Windows 10

PDP Wired Controller Black Camo

  Art.nr: 1015463
  • Justera volymen direkt från kontrollen
  • Skräddarsy med PDP Control Hub-appen
  • 3,5 mm aux
  • Bekvämt grepp
  • Licenserad av Xbox

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Phantom Black PDP Gaming Wired Controller för Xbox och Windows 10 har den nya och unika digitala kamouflagedesignen, dina fiender kommer aldrig att se dig komma. Kompatibel med den kostnadsfria PDP Control Hub-appen, kan du anpassa din controller så att den passar ditt spel. Justera ditt spel och chattljud, utan att missa ett ögonblick med ljudkontrollerna direkt på kontrollens framsida. 

Smidiga funktioner

Kommunicera med ditt team med det inbyggda 3,5 mm ljuduttaget eller stäng av din mikrofon genom att helt enkelt dubbelklicka på knappen "Funktion". Med en avtagbar kabel på 8 fot har du gott om plats för att bli bekväm i soffan. Kontrollen är utformad så du får ett bekvämt och stabilt grepp om den. Upplev hur det kännas att vara nummer 1 med Phantom Black PDP Gaming Wired Controller. Kontrollen är kompatibel med Xbox Series X|S, Xbox One och Windows 10.

1015463 1015463 PDP PDP Wired Controller Black Camo 048-082-EU-CM00 Phantom Black PDP Gaming Wired Controller för Xbox och Windows 10 har den nya och unika digitala kamouflagedesignen, dina fiender kommer aldrig att se dig komma. Kompatibel med den kostnadsfria PDP Control Hub-appen, kan du anpassa din controller så att den passar ditt spel. Justera ditt spel och chattljud, utan att missa ett ögonblick med ljudkontrollerna direkt på kontrollens framsida. Smidiga funktionerKommunicera med ditt team med det inbyggda 3,5 mm ljuduttaget eller stäng av din mikrofon genom att helt enkelt dubbelklicka på knappen "Funktion". Med en avtagbar kabel på 8 fot har du gott om plats för att bli bekväm i soffan. Kontrollen är utformad så du får ett bekvämt och stabilt grepp om den. Upplev hur det kännas att vara nummer 1 med Phantom Black PDP Gaming Wired Controller. Kontrollen är kompatibel med Xbox Series X|S, Xbox One och Windows 10. Xbox tillbehör 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Xbox
  4. Xbox tillbehör