Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sätt dig i förarsätet med Playseat Challenge

Playseat Challenge

  Art.nr: 228028
 • Passar med alla rattar och pedaler på marknaden
 • Fälls ihop för smidig förvaring
 • Justerbart säte
 • Enkel att montera
 • Förarlängd: 120 till 220 cm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Playseat Challenge är racingstolen som passar lika bra för nybörjare som proffs och ger en härlig simulatoreffekt när du trycker gasen i botten. Tack vare möjligheterna att justera både stolen, ratt och gaspedaler passar stolen lika bra för barn som för vuxna. När du har spelat klart i den bekvämt utformade stolen fälls den enkelt ihop för smidig förvaring. 

Passar med alla rattar och pedaler på marknaden

Racingstolen är kompatibel med PC, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Wii, XBox, Xbox 360 och Xbox One. Det innebär att Challenge ger härliga racingupplevelser med i stort sett alla rattar och pedaler på marknaden! 

Passar förare mellan 120 och 220 cm

Stolen är utformad för att så många som möjligt ska kunna ta del av bekväma racingupplevelser - alla som mäter från 120 till 220 cm rattar och gasar utan problem. Du kan dessutom justera läget på både ratta och pedaler för perfekt passform.

Fälls ihop för smidig förvaring

Challenge är enkel att montera och när du spelat klart fäller du enkelt ihop stolen och förvarar den där du har plats. Det gör att du kan använda Challenge även i hem där det finns begränsat med utrymme. 

Specifikation

 • Dimensioner: 136 x 54 x 96 cm
 • Dimensioner ihopfälld: 27 x 54 x 124 cm
 • Vikt: 9 kg
 • Förarens längd: min. 120 cm / max. 220 cm
 • Förarens vikt: min. 20 kg / max. 122 kg
228028 Playseat Playseat Challenge RC.00002 Playseat Challenge är racingstolen som passar lika bra för nybörjare som proffs och ger en härlig simulatoreffekt när du trycker gasen i botten. Tack vare möjligheterna att justera både stolen, ratt och gaspedaler passar stolen lika bra för barn som för vuxna. När du har spelat klart i den bekvämt utformade stolen fälls den enkelt ihop för smidig förvaring.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Passar med alla rattar och pedaler på marknaden Racingstolen är kompatibel med PC, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Wii, XBox, Xbox 360 och Xbox One. Det innebär att Challenge ger härliga racingupplevelser med i stort sett alla rattar och pedaler på marknaden!  Passar förare mellan 120 och 220 cm Stolen är utformad för att så många som möjligt ska kunna ta del av bekväma racingupplevelser - alla som mäter från 120 till 220 cm rattar och gasar utan problem. Du kan dessutom justera läget på både ratta och pedaler för perfekt passform. Fälls ihop för smidig förvaring Challenge är enkel att montera och när du spelat klart fäller du enkelt ihop stolen och förvarar den där du har plats. Det gör att du kan använda Challenge även i hem där det finns begränsat med utrymme.  Specifikation Dimensioner: 136 x 54 x 96 cmDimensioner ihopfälld: 27 x 54 x 124 cmVikt: 9 kgFörarens längd: min. 120 cm / max. 220 cmFörarens vikt: min. 20 kg / max. 122 kg Xbox tillbehör 5 3 2290 SEK 2290 NewCondition PreOrder
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Xbox
 4. Xbox tillbehör