Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racingwheel

En realistisk gamingratt framtagen som en replika av Ferrari 458 Spiders originalratt. Upplev verklighetstrogen gaming direkt från din Xbox One, med dubbla pedaler och alla knappar som behövs direkt på ratten. 

Justerbar känslighet

Ratten kan justeras i 4 förinstallerade lägen för att passa precis din spelstil. 

Parkoppling med Kinect

Ratten är enkel att installera tack vare inbyggd parkoppling som snabbt hittar din Xbox's Kinect-enhet och ansluter direkt så att du inte behöver vänta på att få börja spela. 

Thrustmaster Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racingwheel 4060105 Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racingwheel En realistisk gamingratt framtagen som en replika av Ferrari 458 Spiders originalratt. Upplev verklighetstrogen gaming direkt från din Xbox One, med dubbla pedaler och alla knappar som behövs direkt på ratten.  Justerbar känslighet Ratten kan justeras i 4 förinstallerade lägen för att passa precis din spelstil.  Parkoppling med Kinect Ratten är enkel att installera tack vare inbyggd parkoppling som snabbt hittar din Xbox's Kinect-enhet och ansluter direkt så att du inte behöver vänta på att få börja spela.  Tillbehör 4,6 5 1090 SEK 1090 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spel & konsol
  3. Xbox
  4. Tillbehör