Xbox One S 1 TB med Gears 5

Microsoft XBOX ONE S 1TB Gears 5

  Art.nr: 1009666
 • 1 TB hårddisk
 • 1 handkontroll
 • Gears 5 & Gears of War Ultimate Edition
 • UHD 4K Blu-ray-spelare
 • HDR-stöd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gears5

I paketet ingår en Xbox One S, en fullständig spelnedladdning av Gears 5, en fullständig spelnedladdning av Gears of War Ultimate Edition, fullständiga spelnedladdningar av Gears of War 2, 3 och 4, 1 månads utvärderingsversion av Xbox Game Pass, 1 månads Xbox Live Gold samt en Xbox trådlös handkontroll. 

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelfavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.

Gears 5

Gears, en av spelvärldens mest hyllade serier, är större än någonsin med fem spännande lägen och den mest omfattande berättelsen hittills. Under fullskaliga strider ger Kait Diaz sig av för att ta reda på mer om hennes koppling till fienden och upptäcker den verkliga faran för Sera – sig själv.

Olika spellägen

 • Campaign: Under fullskaliga strider ger Kait Diaz sig av för att ta reda på mer om hennes koppling till fienden och upptäcker den verkliga faran för Sera – sig själv.
 • Escape: Ett nytt aggressivt samarbetsläge med höga insatser för en självmordstrupp på tre spelare som måste samarbeta för att slå ut fiendens kupor från insidan.
 • Versus: Må bästa lag vinna! Med fler än 10 speltyper plus nya och klassiska kartor belönar Versus alla spelstilar, från nybörjare till proffs.
 • Horde: Överlev allt starkare fiender genom att använda nya färdigheter, bygga upp ert försvar, samla kraft, levla upp och arbeta som ett team.
1009666 Microsoft Microsoft XBOX ONE S 1TB Gears 5 234-01028 I paketet ingår en Xbox One S, en fullständig spelnedladdning av Gears 5, en fullständig spelnedladdning av Gears of War Ultimate Edition, fullständiga spelnedladdningar av Gears of War 2, 3 och 4, 1 månads utvärderingsversion av Xbox Game Pass, 1 månads Xbox Live Gold samt en Xbox trådlös handkontroll.  Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelfavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Gears 5 Gears, en av spelvärldens mest hyllade serier, är större än någonsin med fem spännande lägen och den mest omfattande berättelsen hittills. Under fullskaliga strider ger Kait Diaz sig av för att ta reda på mer om hennes koppling till fienden och upptäcker den verkliga faran för Sera – sig själv. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Olika spellägen Campaign: Under fullskaliga strider ger Kait Diaz sig av för att ta reda på mer om hennes koppling till fienden och upptäcker den verkliga faran för Sera – sig själv.Escape: Ett nytt aggressivt samarbetsläge med höga insatser för en självmordstrupp på tre spelare som måste samarbeta för att slå ut fiendens kupor från insidan.Versus: Må bästa lag vinna! Med fler än 10 speltyper plus nya och klassiska kartor belönar Versus alla spelstilar, från nybörjare till proffs.Horde: Överlev allt starkare fiender genom att använda nya färdigheter, bygga upp ert försvar, samla kraft, levla upp och arbeta som ett team. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Xbox konsol 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Xbox
 4. Xbox konsol