Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xbox One S 1 TB

Microsoft Xbox One S 1TB

  Art.nr: 1014250
  • 1 TB hårddisk
  • 1 handkontroll
  • Bakåtkompabilitet med Xbox360-spel
  • UHD 4K Blu-ray-spelare
  • HDR-stöd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.

De ultimata spelen med det ultimata 4K-underhållningssystemet.

Spela fler än 100 konsolspecifika spel och ett växande bibliotek med Xbox 360-spel på nydesignade Xbox One S, den enda konsolen med 4K Ultra HD Blu-ray, 4 K-videostreaming och HDR. Streama dina favoritfilmer och tv-program i fantastisk 4K Ultra HD. Spela sedan storsäljare  med kompisar på Xbox Live, det snabbaste och mest tillförlitliga spelnätverket.

 Konsolen är kompatibel med Kinect men kräver en Kinect Adapter. Adapter utan extra kostnad för kunder som äger en Xbox One-konsol, Xbox One Kinect-sensor och Xbox One S-konsol.

40 % mindre konsol

Låt dig inte luras av storleken. Med inbyggd strömförsörjning och 1 TB internt lagringsutrymme var Xbox One S den mest avancerade Xbox någonsin vid sin release.

Den bästa handkontrollen har just blivit ännu bättre

Nya Xbox trådlös handkontroll har en elegant och smidig design, texturerat handgrepp och Bluetooth för spel på Windows 10-enheter. Den har anpassningsbar mappning av knappar och förbättrad trådlös räckvidd samt 3,5 mm stereoheadsetuttag för kompatibla headset.

1014250 1014250 Microsoft Microsoft Xbox One S 1TB 234-01257 Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One. De ultimata spelen med det ultimata 4K-underhållningssystemet.Spela fler än 100 konsolspecifika spel och ett växande bibliotek med Xbox 360-spel på nydesignade Xbox One S, den enda konsolen med 4K Ultra HD Blu-ray, 4 K-videostreaming och HDR. Streama dina favoritfilmer och tv-program i fantastisk 4K Ultra HD. Spela sedan storsäljare  med kompisar på Xbox Live, det snabbaste och mest tillförlitliga spelnätverket. Konsolen är kompatibel med Kinect men kräver en Kinect Adapter. Adapter utan extra kostnad för kunder som äger en Xbox One-konsol, Xbox One Kinect-sensor och Xbox One S-konsol.40 % mindre konsolLåt dig inte luras av storleken. Med inbyggd strömförsörjning och 1 TB internt lagringsutrymme var Xbox One S den mest avancerade Xbox någonsin vid sin release.Den bästa handkontrollen har just blivit ännu bättreNya Xbox trådlös handkontroll har en elegant och smidig design, texturerat handgrepp och Bluetooth för spel på Windows 10-enheter. Den har anpassningsbar mappning av knappar och förbättrad trådlös räckvidd samt 3,5 mm stereoheadsetuttag för kompatibla headset.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy"> Xbox konsol 5 6 3290 SEK 3290 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Xbox
  4. Xbox konsol