Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xbox One S 1 TB All digital edition inklusive tre spel

Microsoft XBOX ONE S ALL-DIGITAL EDITION

  Art.nr: 1007808
  • 1 TB hårddisk
  • 1 handkontroll
  • Forza Horizon 3, Sea of Thieves och Minecraft
  • HDR-stöd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xbox One S All Digital Edition är som en vanlig xbox fast med ett undantag. Det undantaget är att den saknar en optisk enhet för skivor. Den är utrustad med 1 TB hårddisk för att du skall ha plats med hela ditt spelbibliotek. 

Med Xbox One S all digital edition har du ditt spelbibliotek i molnet och du kan logga in på ditt konto på vilken XBOX som helst och vips, så har du alla dina spel tillgängliga. Spelprestationer sparas och följer med överallt även det i molnet. 

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.

Tre spel medföljer

Forza Horizon 3 för racing, Minecraft för kreativitet och Sea of Thieves för ett härligt och spännande äventyr på de sju haven! Digitala koder för dessa spelen ligger i kartongen så att du är redo att spela direkt.

Forza Horizon 3

Styr och ställ på Horizon Festival. Utforska Australien i fler än 350 olika bilar. Upplev frihet på öppna vägar.

Minecraft

Minecraft är ett spel om att placera block och gå på äventyr. Bygg allt du kan föreställa dig med obegränsade resurser i kreativt läge.

Sea of Thieves

I Sea of Thieves har varje fartyg i horisonten en besättning med riktiga spelare, men vilka är deras avsikter? 

1007808 Microsoft Microsoft XBOX ONE S ALL-DIGITAL EDITION NJP-00032 Xbox One S All Digital Edition är som en vanlig xbox fast med ett undantag. Det undantaget är att den saknar en optisk enhet för skivor. Den är utrustad med 1 TB hårddisk för att du skall ha plats med hela ditt spelbibliotek.  Med Xbox One S all digital edition har du ditt spelbibliotek i molnet och du kan logga in på ditt konto på vilken XBOX som helst och vips, så har du alla dina spel tillgängliga. Spelprestationer sparas och följer med överallt även det i molnet.  Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One. Tre spel medföljer Forza Horizon 3 för racing, Minecraft för kreativitet och Sea of Thieves för ett härligt och spännande äventyr på de sju haven! Digitala koder för dessa spelen ligger i kartongen så att du är redo att spela direkt. Forza Horizon 3 Styr och ställ på Horizon Festival. Utforska Australien i fler än 350 olika bilar. Upplev frihet på öppna vägar. Minecraft Minecraft är ett spel om att placera block och gå på äventyr. Bygg allt du kan föreställa dig med obegränsade resurser i kreativt läge. Sea of Thieves I Sea of Thieves har varje fartyg i horisonten en besättning med riktiga spelare, men vilka är deras avsikter?  Xbox konsol 5 2 2090 SEK 2090 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Xbox
  4. Xbox konsol