Xbox One S 1 TB All digital edition inklusive två spel och Fortnite cosmetic

Microsoft Xbox One S All Digital Edition

  Art.nr: 1010293
 • 1 TB hårddisk
 • 1 handkontroll
 • Sea of Thieves och Minecraft
 • Fortnite Legendary evolving skin och 2000 V-bucks
 • HDR-stöd

Kombinera med

Microsoft Xbox One S All Digital Edition
Produkt du tittar på: Xbox One S 1 TB All digital edition inklusive två spel och Fortnite cosmetic

2 589:-


 • Pris: 3 906:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xbox One S All Digital Edition är som en vanlig xbox fast med ett undantag. Det undantaget är att den saknar en optisk enhet för skivor. Den är utrustad med 1 TB hårddisk för att du skall ha plats med hela ditt spelbibliotek. 

Med Xbox One S all digital edition har du ditt spelbibliotek i molnet och du kan logga in på ditt konto på vilken XBOX som helst och vips, så har du alla dina spel tillgängliga. Spelprestationer sparas och följer med överallt även det i molnet. 

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.

Två spel och Fortnite cosmetic medföljer

Minecraft för kreativitet och Sea of Thieves för ett härligt och spännande äventyr på de sju haven! Digitala koder för dessa spelen ligger i kartongen så att du är redo att spela direkt. Dessutom medföljer en kod för Legendary evolving skin samt 2000 V-bucks. Fortnite exklusivt för Xbox One S.

Fortnite Cosmetic

Dessutom får du Legendary evolving skin och 2000 V-bucks nedladdningskod för att kunna använda i Fortnite.

Minecraft

Minecraft är ett spel om att placera block och gå på äventyr. Bygg allt du kan föreställa dig med obegränsade resurser i kreativt läge.

Sea of Thieves

I Sea of Thieves har varje fartyg i horisonten en besättning med riktiga spelare, men vilka är deras avsikter? 

Titta även på

(1 st)
 • 1 TB hårddisk
 • 1 handkontroll
 • Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions

3 490:-

Titta även på

(1 st)
 • 1 TB hårddisk
 • 1 handkontroll
 • Forza Horizon 4 + LEGO Speed Champions

3 490:-

1010293 Microsoft Microsoft Xbox One S All Digital Edition NJP-00058 Xbox One S All Digital Edition är som en vanlig xbox fast med ett undantag. Det undantaget är att den saknar en optisk enhet för skivor. Den är utrustad med 1 TB hårddisk för att du skall ha plats med hela ditt spelbibliotek.  Med Xbox One S all digital edition har du ditt spelbibliotek i molnet och du kan logga in på ditt konto på vilken XBOX som helst och vips, så har du alla dina spel tillgängliga. Spelprestationer sparas och följer med överallt även det i molnet.  Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One. Två spel och Fortnite cosmetic medföljer Minecraft för kreativitet och Sea of Thieves för ett härligt och spännande äventyr på de sju haven! Digitala koder för dessa spelen ligger i kartongen så att du är redo att spela direkt. Dessutom medföljer en kod för Legendary evolving skin samt 2000 V-bucks. Fortnite exklusivt för Xbox One S. Fortnite Cosmetic Dessutom får du Legendary evolving skin och 2000 V-bucks nedladdningskod för att kunna använda i Fortnite. Minecraft Minecraft är ett spel om att placera block och gå på äventyr. Bygg allt du kan föreställa dig med obegränsade resurser i kreativt läge. Sea of Thieves I Sea of Thieves har varje fartyg i horisonten en besättning med riktiga spelare, men vilka är deras avsikter?  Xbox konsol 5 7 2589 SEK 2589 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Xbox
 4. Xbox konsol