Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xbox One S E3 special edition med Fortnite och Dark Vertex Cosmetic Set

Microsoft XBOX ONE S E3 special edition

  Art.nr: 1008032
  • V-bucks, Legendary outfit, Rare Pick Axe med mera.
  • 1 TB hårddisk
  • UHD 4K Blu-ray-spelare
  • 1 handkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xbox One S E3 special edition är en specialutgåva med en Xbox One S i lila nyans och matchande handkontroll. Med special edition ingår även Fortnite samt game addons och ett Dark Vertex Cosmetic Set som innehåller en Legendary Outfit, en Epic Glider, en Rare Pick Axe, 2000 V-Bucks, 1 månads Xbox Game pass Trial och 1 månads Xbox Live Gold.

Xbox One S E3 Special Edition

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla favoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.


1008032 Microsoft Microsoft XBOX ONE S E3 special edition 23C-00088 Xbox One S E3 special edition är en specialutgåva med en Xbox One S i lila nyans och matchande handkontroll. Med special edition ingår även Fortnite samt game addons och ett Dark Vertex Cosmetic Set som innehåller en Legendary Outfit, en Epic Glider, en Rare Pick Axe, 2000 V-Bucks, 1 månads Xbox Game pass Trial och 1 månads Xbox Live Gold. Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla favoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One. Xbox konsol 3290 SEK 3290 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Xbox
  4. Xbox konsol