Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xbox One S med två handkontroller och FIFA 20

Microsoft XBOX ONE S med 2 handkontroller & Fifa20

  Art.nr: P428
  • 1 TB hårddisk
  • FIFA 20
  • 2 handkontroller
  • UHD 4K Blu-ray-spelare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

  • Microsoft XBOX ONE S 2 + Kontroller
  • Xbox One FIFA 20
Microsoft Xbox One S 1 TB med två handkontroller

3 349:-

XBOX One S med 1 TB stor hårddisk för att du skall få plats med alla dina favoritspel och inte behöva ha dem på skivor. Denna utgåva levereras med två handkontroller så att du alltid har en kontroll med fräscha batterier i eller möjlighet att spela med en kompis.

Upplev rikare och djupare färger i spel och video med HDR. Spela gamla spelafavoriter från Xbox 360 i ett ständigt växande utbud med hjälp av bakåtkompabiliteten. Med några av de bästa spelen i Xbox historia, och över 100 exklusiva titlar, har det aldrig funnits en bättre tid att spela på Xbox One.

Xbox One FIFA 20

599:-

FIFA 20 kombinerar proffsfotboll och realistisk streetfotboll. Streetfotbollen väntar dig i det nya spelläget "VOLTA" på PlayStation 4, Xbox One och PC. FIFA 20 innehåller en del  innovationer: Fotbollsintelligens tar spelrealismen till nya höjder, i FIFA Ultimate Team kan du bygga din drömtrupp på nya sätt och i EA SPORTS VOLTA får du spela verklighetstrogen, småskalig streetfotboll.

Världens mest prestigefyllda turneringar för klubblar: UEFA Champions League, Europa League och Super Cup väcks till liv igen i FIFA 20 tack vare autentiska UEFA-inslag som till exempel officiella tv-sändningar, matchdräktsemblem, matchbollar och pokaler. Allt detta hittar du i en rad olika spellägen som till exempel FIFA 20 Ultimate Team, karriärläget och ett fristående Champions League-läge

VOLTA - Streetfotboll

Fotbollen går tillbaka till sina rötter i VOLTA. Upplev all den realistiska kultur, kreativitet och flärd som förknippas med streetfotboll. Bygg upp din karaktär, välj de snyggaste kläderna och visa upp dig på streetfotbollsplaner runt om i världen..

Fotbollsintelligens med boll

Sikta och tajma bollträffen rätt. Du kan slå skruvade, dykande och raka frisparkar. Tack vare en ny siktesmekanism får du större utlopp för din kreativitet vid fasta situationer.

Sidledesdribblingar

 Förflytta dig med större rörlighet. Locka ut försvararen ur position. Rusa eller finta förbi. Sidledsdribblingar ger nya dimensioner åt det offensiva spelet i FIFA 20.

Behärskade tacklingar

 Vinn boll med Aktiv touch-tacklingar och nya animationer som belönar dig för välavvägt försvarsspel.

Kyliga avslut

Mer kliniska avslut vid frilägen. Volley- och långskott är mer riskfyllda. Ett nytt skottsystem ökar realismen framför mål i FIFA 20.

Fotbollsintelligens utan boll

Du har mer tid och yta att jobba med. Större fokus hamnar på dig när du har bollen.

Smartare datorstyrda försvarare

Vinn boll med bättre defensivt understöd från datorstyrda försvarare tack vare ett nytt system för positionering och tacklingar.

Naturliga spelarrörelser

Spelarnas rörelser blir mer naturliga och realistiska tack vare ett innovativt nytt rörelse- och positioneringssystem.

Ny bollfysik

I luften. På marken. I FIFA 20 rör sig bollen mer naturligt än någonsin.

Verklighetstrogna bollrörelser

Bollen snurrar och studsar mer realistiskt tack vare ny bollfysik som gör att matcherna i FIFA 20 känns verklighetstrogna.

Nya bollbanor vid skott

Skruvade skott. Dykande frisparkar. Skott utan skruv. Stigande direktskott. Allt detta möjliggörs av det nya bollrörelsesystemet i FIFA 20.

P428 Microsoft Microsoft XBOX ONE S med 2 handkontroller & Fifa20 Xbox konsol 3948 SEK 3948 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Xbox
  4. Xbox konsol