Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xbox One X 1TB med omslutande gaming i 4K

Microsoft Xbox One X

  Art.nr: 245871
 • Äkta 4K-gaming
 • Inbyggd 4K Blu-ray-spelare
 • Kompatibel med Xbox One spel & tillbehör
 • Streama och spela in klipp med 4K-upplösning
 • 12 GB GDDR5-grafikminne

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Världens mest kraftfulla spelkonsol

Med en 8-kärning processor på 2,3 GHz och polarisbaserad AMD-grafik på 6.0 teraflops i kombination med 12 GB GDDR5-minne får du oöverträffad prestanda för att spela dina favoritspel. Med hårddisken på 1TB kan du ladda ner och spara många spel.

Xbox One X har 40% mer kraft än någon annan spelkonsol och ger en  spelupplevelse utöver det vanliga i äkta 4K. Spelen ser fantastiska ut och laddar snabbt även på 1080p skärmar.

Alla dina Xbox One spel, kontroller och tillbehör fungerar direkt med One X och givetvis har du full tillgång till Xbox Live. Bakåtkompabiliteten gör att du inte behöver köpa dina favoritspel igen utan kan fortsätta spela dem som vanligt.

 • Världens mest kraftfulla konsol
 • Upplev 4K Ultra Blu-ray och videostreaming i 4K
 • Spela fler än 100 konsolexklusiva spel, och fler än 300 Xbox 360-spel
 • Snabba, stabila och dedikerade Xbox Live-servrar
 • Upplev förstklassigt Dolby Atmos- och DTS:X-ljud
 • Fungerar med alla dina Xbox One-spel och tillbehör
 • Spelen får bättre prestanda med 6 teraflops
 • Streama och spela in klipp med 4K-upplösning och 60 fps
 • Se varje bildruta med 326 GB/s minnesbandbredd
 • 40 % mer kraft än med någon annan konsol

Oöverträffad prestanda

Xbox One X släpper lös 6 teraflops grafikprocessorkraft som gör spelkapaciteten högre än någonsin. Maximera spelprestandan med 12 GB GDDR5-grafikminne och se varje bildruta med 326 GB/s minnesbandbredd.

Integrerande 4K-spel

Upplev action i spel som är skapade för äkta 4K med en bildrutebuffert på 2160p och enastående grafikprocessorkraft på 6 teraflops. Med ett premiumljud i form av spatialljud är du också mitt i händelsernas centrum.

4K Blu-ray-spelare och videostreaming i 4K

Titta på Blu-ray-filmer i otrolig 4K Ultra HD och streama 4K-video från Netflix, Amazon, Hulu med mera. Streama och spela även in spelklipp i 4K med supersnabba 60 fps.

Fördelar med HDR

Upplev mer intensiva och ljusstarka färger i spel som Forza Motorsport 7 och Crackdown 3. HDR-teknik och Wide Colour Gamut ger högre kontrast mellan ljus och mörker och framhäver det visuella djupet i dina spel.

Xbox Live

Hitta vänner, motståndare och lagkamrater i den bästa globala spelcommunityn.5 Dedikerade Xbox Live-servrar maximerar prestanda genom att säkerställa stabilitet, hastighet och tillförlitlighet. Tävla, anslut och dela på olika plattformar med spelare på Xbox One och Windows 10.6

Med 2–4 bonusspel per månad ger Games with Gold dig ett stort mervärde med bonusspel under ett års medlemskap. Deals with Gold ger dessutom exklusiva rabatter med besparingar på upp till 50–75 % på spel, tillägg och annat.

245871 Microsoft Microsoft Xbox One X CYV-00009 Världens mest kraftfulla spelkonsol Med en 8-kärning processor på 2,3 GHz och polarisbaserad AMD-grafik på 6.0 teraflops i kombination med 12 GB GDDR5-minne får du oöverträffad prestanda för att spela dina favoritspel. Med hårddisken på 1TB kan du ladda ner och spara många spel. Xbox One X har 40% mer kraft än någon annan spelkonsol och ger en  spelupplevelse utöver det vanliga i äkta 4K. Spelen ser fantastiska ut och laddar snabbt även på 1080p skärmar. Alla dina Xbox One spel, kontroller och tillbehör fungerar direkt med One X och givetvis har du full tillgång till Xbox Live. Bakåtkompabiliteten gör att du inte behöver köpa dina favoritspel igen utan kan fortsätta spela dem som vanligt. Världens mest kraftfulla konsolUpplev 4K Ultra Blu-ray och videostreaming i 4KSpela fler än 100 konsolexklusiva spel, och fler än 300 Xbox 360-spelSnabba, stabila och dedikerade Xbox Live-servrarUpplev förstklassigt Dolby Atmos- och DTS:X-ljudFungerar med alla dina Xbox One-spel och tillbehörSpelen får bättre prestanda med 6 teraflopsStreama och spela in klipp med 4K-upplösning och 60 fpsSe varje bildruta med 326 GB/s minnesbandbredd40 % mer kraft än med någon annan konsol Oöverträffad prestanda Xbox One X släpper lös 6 teraflops grafikprocessorkraft som gör spelkapaciteten högre än någonsin. Maximera spelprestandan med 12 GB GDDR5-grafikminne och se varje bildruta med 326 GB/s minnesbandbredd. Integrerande 4K-spel Upplev action i spel som är skapade för äkta 4K med en bildrutebuffert på 2160p och enastående grafikprocessorkraft på 6 teraflops. Med ett premiumljud i form av spatialljud är du också mitt i händelsernas centrum. 4K Blu-ray-spelare och videostreaming i 4K Titta på Blu-ray-filmer i otrolig 4K Ultra HD och streama 4K-video från Netflix, Amazon, Hulu med mera. Streama och spela även in spelklipp i 4K med supersnabba 60 fps. Fördelar med HDR Upplev mer intensiva och ljusstarka färger i spel som Forza Motorsport 7 och Crackdown 3. HDR-teknik och Wide Colour Gamut ger högre kontrast mellan ljus och mörker och framhäver det visuella djupet i dina spel. Xbox Live Hitta vänner, motståndare och lagkamrater i den bästa globala spelcommunityn.5 Dedikerade Xbox Live-servrar maximerar prestanda genom att säkerställa stabilitet, hastighet och tillförlitlighet. Tävla, anslut och dela på olika plattformar med spelare på Xbox One och Windows 10.6 Med 2–4 bonusspel per månad ger Games with Gold dig ett stort mervärde med bonusspel under ett års medlemskap. Deals with Gold ger dessutom exklusiva rabatter med besparingar på upp till 50–75 % på spel, tillägg och annat. Xbox konsol 4590 SEK 4590 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Spelkonsoler & spel
 3. Xbox
 4. Xbox konsol