Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Call of Duty: Black Ops 4 är det senaste spelet i den populära spelserien Black Ops. Spelet är en uppföljning ifrån Black Ops 3 där man fick följa med soldaterna in i stridens hetta i framtiden.

Call of Duty®: Black Ops 4 Multiplayer lyfter nivån och levererar den mest spännande FPS-upplevelsen med fokus på taktisk spel och spelarval. Spelet erbjuder en ny nivå av online-action över en rad nya vapen, kartor och lägen. För första gången i spelets historia är flerspelarläget i centrum för spelets berättelse, eftersom du som spelare upptäcker en djupare koppling till varje specialists roll och deras unika spelstilar.

Zombierna är tillbaka! 

Call of Duty®: Black Ops 4 kommer med mer zombies och större banor än någonsin tidigare vid lansering. Call of Duty®: Black Ops 4 har tre stycken stora banor vid lanseringen, IX, Voyage of Despair och Blood of the Dead. Med ett nytt och spännande äventyr och helt nya karaktärer kommer Call Of Duty: Black Ops 4s Zombies att innehålla häftig gameplay och många timmars underhållning.

Nya spelläget Blackout

Battle Royal-spel har aldrig varit mer populärt än vad det är idag, och nu kommer det till Black Ops-universumet.Blackout är ett fullt skaligt krig i en herre på täppan-miljö där du är ensam emot andra vältränade soldater. Sätt upp fällor,  samla vapen, och ta del av olika fordon på land, vatten och i luften. Ditt jobb är att överleva och stå som herre på täppan, kan du klara av det?

Komplettera ditt köp

(1 st)
  • Full laddning: 4 timmar
  • Litiumjonbatteri
  • Laddkabel medföljer

249:-

Xbox One Xbox One Call of Duty: Black Ops 4 88229EN Call of Duty: Black Ops 4 är det senaste spelet i den populära spelserien Black Ops. Spelet är en uppföljning ifrån Black Ops 3 där man fick följa med soldaterna in i stridens hetta i framtiden.Call of Duty®: Black Ops 4 Multiplayer lyfter nivån och levererar den mest spännande FPS-upplevelsen med fokus på taktisk spel och spelarval. Spelet erbjuder en ny nivå av online-action över en rad nya vapen, kartor och lägen. För första gången i spelets historia är flerspelarläget i centrum för spelets berättelse, eftersom du som spelare upptäcker en djupare koppling till varje specialists roll och deras unika spelstilar. Zombierna är tillbaka!  Call of Duty®: Black Ops 4 kommer med mer zombies och större banor än någonsin tidigare vid lansering. Call of Duty®: Black Ops 4 har tre stycken stora banor vid lanseringen, IX, Voyage of Despair och Blood of the Dead. Med ett nytt och spännande äventyr och helt nya karaktärer kommer Call Of Duty: Black Ops 4s Zombies att innehålla häftig gameplay och många timmars underhållning. Nya spelläget Blackout Battle Royal-spel har aldrig varit mer populärt än vad det är idag, och nu kommer det till Black Ops-universumet.Blackout är ett fullt skaligt krig i en herre på täppan-miljö där du är ensam emot andra vältränade soldater. Sätt upp fällor,  samla vapen, och ta del av olika fordon på land, vatten och i luften. Ditt jobb är att överleva och stå som herre på täppan, kan du klara av det? Xbox spel 489 SEK 489 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Xbox
  4. Xbox spel