Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

Resident Evil 2

Xbox One Resident Evil 2

  Art.nr: 1006993
  • Action/Skräck
  • PEGI 18
  • 1 spelare
  • Preliminärt releasedatum: 25-01-2019

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Resident Evil 2 tar oss tillbaka till Raccoon City och du får följa med polisen Leon Kennedy och studenten Claire Redfield för att ta reda på vad som har hänt med staden. Slå er igenom horder av zombies och klura ut svåra pussel för att få reda på vem som ligger bakom vad som har hänt med Raccoon City. 

Resident Evil 2 är tillbaka och helt ombyggd från grunden med en förbättrad berättarupplevelse än orginalet från 1998. Med hjälp av Capcoms egna RE-motor erbjuder Resident Evil 2 hisnande realistiska visuella bilder, ett hjärtspännande ljud ch moderniserade kontroller utöver gameplay-lägen från originalet spel.

Ett helt nytt perspektiv

Med den nya "over-the-shoulder"-kameran och moderniserade kontroller får du  en mer modern upplevelse av överlevnadsskräckupplevelsen och erbjuder spelarna en nostalgisk resa. 

Upptäck realistiska visuella effekter

Spelet är byggd på Capcoms egen RE Engine som ger Resident Evil 2 helt fantastiska fotorealistiska bilder i 4K, medan en häpnadsväckande belysning skapar en intensiv och atmosfärisk upplevelse när du tar dig fram i korridorerna på Raccoon City Police Department (RPD). 

Se dina favoritkaratärer i ett helt nytt ljus

Följ med polisen Leon Kennedy på sin första dag på jobbet och studenten Claire Redfield som letar efter sin bror. Njut av spelbara kampanjer för både Leon och Claire, så att du som spelare kan se historien från båda karaktärernas perspektiv.

Xbox One Xbox One Resident Evil 2 5055060987322 Resident Evil 2 tar oss tillbaka till Raccoon City och du får följa med polisen Leon Kennedy och studenten Claire Redfield för att ta reda på vad som har hänt med staden. Slå er igenom horder av zombies och klura ut svåra pussel för att få reda på vem som ligger bakom vad som har hänt med Raccoon City.  Resident Evil 2 är tillbaka och helt ombyggd från grunden med en förbättrad berättarupplevelse än orginalet från 1998. Med hjälp av Capcoms egna RE-motor erbjuder Resident Evil 2 hisnande realistiska visuella bilder, ett hjärtspännande ljud ch moderniserade kontroller utöver gameplay-lägen från originalet spel. Ett helt nytt perspektiv Med den nya "over-the-shoulder"-kameran och moderniserade kontroller får du  en mer modern upplevelse av överlevnadsskräckupplevelsen och erbjuder spelarna en nostalgisk resa.  Upptäck realistiska visuella effekter Spelet är byggd på Capcoms egen RE Engine som ger Resident Evil 2 helt fantastiska fotorealistiska bilder i 4K, medan en häpnadsväckande belysning skapar en intensiv och atmosfärisk upplevelse när du tar dig fram i korridorerna på Raccoon City Police Department (RPD).  Se dina favoritkaratärer i ett helt nytt ljus Följ med polisen Leon Kennedy på sin första dag på jobbet och studenten Claire Redfield som letar efter sin bror. Njut av spelbara kampanjer för både Leon och Claire, så att du som spelare kan se historien från båda karaktärernas perspektiv. Xbox spel 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spelkonsoler & spel
  3. Xbox
  4. Xbox spel