Stream Deck - underlättar och hjälper dig streama

Elgato Stream Deck for PC/MAC

  Art.nr: 1002761
  • 15 programmerbara knappar
  • Gör varje knapp unik
  • Lätt att använda
  • Kompatibel med många program

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Stream Deck kan du släppa lös ditt kreativa geni och gör avtryck i streamingvärlden på Twitch och YouTube. Allt samtidigt som du fokuserar på det som betyder mest: din publik.

Programmerbara knappar

15 programmerbara LCD-tangenter som är redo för att trigga igång scener och annat i din stream eliminerar behovet att ställa in och komma ihåg kortkommandon. Med en snabb knapptryckning kan du byta scener, starta media, justera ljud och mycket mycket mer. 

Optimera din setup

Stream Deck integrerar dina verktyg och program och identifierar automatiskt dina scener, media och ljudkällor, så att du kan styra dem med en snabb knapptryckning. Den är kompatibel med Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube, Mixer och många fler.

Enkel att ställa in

Att anpassa Stream Deck är enkelt. Dra och släpp scener på knapparna i mjukvaran och gör dem unika med egna ikoner. Spara unika nyckelkonfigurationer som dedikerade profiler för olika spel och appar, växla mellan dem bekymmersfritt och dela dem med andra skapare.

1002761 Elgato Elgato Stream Deck for PC/MAC 10GAA9901 Med Stream Deck kan du släppa lös ditt kreativa geni och gör avtryck i streamingvärlden på Twitch och YouTube. Allt samtidigt som du fokuserar på det som betyder mest: din publik. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Programmerbara knappar 15 programmerbara LCD-tangenter som är redo för att trigga igång scener och annat i din stream eliminerar behovet att ställa in och komma ihåg kortkommandon. Med en snabb knapptryckning kan du byta scener, starta media, justera ljud och mycket mycket mer.  Optimera din setup Stream Deck integrerar dina verktyg och program och identifierar automatiskt dina scener, media och ljudkällor, så att du kan styra dem med en snabb knapptryckning. Den är kompatibel med Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube, Mixer och många fler. Enkel att ställa in Att anpassa Stream Deck är enkelt. Dra och släpp scener på knapparna i mjukvaran och gör dem unika med egna ikoner. Spara unika nyckelkonfigurationer som dedikerade profiler för olika spel och appar, växla mellan dem bekymmersfritt och dela dem med andra skapare. Streaming 4,5 2 1589 SEK 1589 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Streaming