Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Webbkamera med LED-ring för upplyst streaming

Razer Kiyo Broadcasting Camera

  Art.nr: 1002623
  • 720p 60fps. 1080p 30fps
  • LED-ljus
  • Stöd för flera plattformar
  • Certifierad för Streamlabs

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Razer Kiyo är designad och testad av topp streamers. Det är en en kamera skapad och avsedd för streaming och den har en LED-ring med vitt ljus vilken du kan ställa in styrkan på i flera steg. Det är den perfekta kameran för professionell streaming.

Certifierad för Streamlabs

Razer söker ständigt efter sätt att stödja det strömmande samhället. Därför är det så viktigt för dem att arbeta tillsammans med andra aktörer inom streamingvärlden. Streamlabs är nummer 1 inom de fria plattformer som streamers använder för att anpassa och växa sina kanaler.

Illuminerande ljusring

Du behöver inte längre ställa upp massa lampor och andra ljuskällor för att få anständig bildkamerabelysning. Razer Kiyo upprätthåller jämn och bra belysning på dig och eliminerar hårda skuggor. Plus, med justerbar ljusstyrka, blir det rätt att få rätt mängd ljus vid rätt tillfälle.

Upp till 1080p

Med 720p-upplösning vid 60 fps, upprätthåller Razer Kiyo en effektfull och klar bild när du streamar. Det betyder att tittare upplever störningsfri content. Den kan också strömma i 1080p vid 30 fps för Full HD.

Stöd för flera plattformar

Razer Kiyo stöder streaming på populära plattformar som Open Broadcaster Software och Xsplit, så att du kan fortsätta använda ditt favoritprogram för at nå dina målgrupper och tittare.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1002623 Razer Razer Kiyo Broadcasting Camera RZ19-02320100-R3M1 Razer Kiyo är designad och testad av topp streamers. Det är en en kamera skapad och avsedd för streaming och den har en LED-ring med vitt ljus vilken du kan ställa in styrkan på i flera steg. Det är den perfekta kameran för professionell streaming. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Certifierad för Streamlabs Razer söker ständigt efter sätt att stödja det strömmande samhället. Därför är det så viktigt för dem att arbeta tillsammans med andra aktörer inom streamingvärlden. Streamlabs är nummer 1 inom de fria plattformer som streamers använder för att anpassa och växa sina kanaler. Illuminerande ljusring Du behöver inte längre ställa upp massa lampor och andra ljuskällor för att få anständig bildkamerabelysning. Razer Kiyo upprätthåller jämn och bra belysning på dig och eliminerar hårda skuggor. Plus, med justerbar ljusstyrka, blir det rätt att få rätt mängd ljus vid rätt tillfälle. Upp till 1080p Med 720p-upplösning vid 60 fps, upprätthåller Razer Kiyo en effektfull och klar bild när du streamar. Det betyder att tittare upplever störningsfri content. Den kan också strömma i 1080p vid 30 fps för Full HD. Stöd för flera plattformar Razer Kiyo stöder streaming på populära plattformar som Open Broadcaster Software och Xsplit, så att du kan fortsätta använda ditt favoritprogram för at nå dina målgrupper och tittare. Streaming 4,2 4 1299 SEK 1299 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Streaming