Eltandborste med 5 st borstlägen och trycksensor

Oral-B Genius 8100S

  Art.nr: 1009015
 • Högpresterande Li-Ion-batteri
 • Bluetooth och App-stöd
 • Smartphonehållare och resefodral
 • Rent och fräscht resultat
 • Skonsam och effektiv rengöring

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Oral-B Genius 8100S har ett intuitivt borstsystem som som tillsammans med det runda borsthuvudet hjälper dig borsta på ett optimalt sätt. Inbyggt SmartRing hjälper till att påminna dig när du trycker för hårt genom att lysa rött och positionsspårning ser till att hela munnen blir borstad. Detta samtidigt som du effektivt motverkar plack och ytliga missfärgningar. Genius 8100S är skonsam mot ditt tandkött, emalj och är en långsiktigt good investering.

Eltandborste med bluetooth

Tandborste med blåtand? Jajemen! Oral-B Genius har Bluetooth för att kopplas mot din smartphone och via mobilappen Oral-B App från Procter & Gamble Productions vara din personliga tandborstsassistent. Via appen och en positions-avkänningsteknik i tandborsten kan du i mobilen se var du har borstat och inte borstat.

En smartphone-hållare med sugkoppsfäste medföljer i förpackningen, så du kan placera mobilen på spegeln och ha den väl synlig och lättåtkomlig medan du borstar tänderna.

Oral-B Genius 8100S eltandborste

Trycksensor med 360 SmartRing

Denna snillrikt utformade tandborste skyddar ditt känsliga tandkött och hjälper till att förebygga framtida problem: kombinationen av den revolutionerande Gum Guard-tekniken, 360 SmartRing och trycksensorn som meddelar när du borstar för hårt och visar var du borstar för mycket ger en skonsammare tandvårdsrutin. SmartRing är en lampa som börjar lysa när du trycker för hårt. I appen kan du välja mellan tolv olika färger för SmartRingen.

Egenskaper för Oral-B Genius 8100S eltandborste

 • Upp till 100 % mer plackborttagning: det runda huvudet rengör bättre för hälsosammare tandkött på 30 dagar i jämförelse med en manuell tandborste
 • 100 % täckning: Den enda borsten med positionsspårning som känner av var du borstar och hjälper dig så att aldrig missar områden i munnen
 • Skydda ditt tandkött: En trycksensor sänker borstningshastigheten och varnar om du borstar för hårt
 • Gör tänderna vitare från dag 1 genom att avlägsna ytliga missfärgningar
 • Den professionella 2-minuterstimern hjälper dig att borsta tillräckligt länge
 • 5 borstlägen inklusive PRO Clean, whitening, gum care & sensitive
 • Batteriet håller i upp till 12 dagar med 1 laddning med ett modernt litiumjonbatteri
 • Kompatibel med följande refillborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.
 • Innehåll: 1 handtag, 3 borsthuvuden, litiumjonbatteri, 1 resefodral, smartphonehållare
1009015 Oral-B Oral-B Genius 8100S 187240 Oral-B Genius 8100S har ett intuitivt borstsystem som som tillsammans med det runda borsthuvudet hjälper dig borsta på ett optimalt sätt. Inbyggt SmartRing hjälper till att påminna dig när du trycker för hårt genom att lysa rött och positionsspårning ser till att hela munnen blir borstad. Detta samtidigt som du effektivt motverkar plack och ytliga missfärgningar. Genius 8100S är skonsam mot ditt tandkött, emalj och är en långsiktigt good investering. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Eltandborste med bluetooth Tandborste med blåtand? Jajemen! Oral-B Genius har Bluetooth för att kopplas mot din smartphone och via mobilappen Oral-B App från Procter & Gamble Productions vara din personliga tandborstsassistent. Via appen och en positions-avkänningsteknik i tandborsten kan du i mobilen se var du har borstat och inte borstat.En smartphone-hållare med sugkoppsfäste medföljer i förpackningen, så du kan placera mobilen på spegeln och ha den väl synlig och lättåtkomlig medan du borstar tänderna. Trycksensor med 360 SmartRing Denna snillrikt utformade tandborste skyddar ditt känsliga tandkött och hjälper till att förebygga framtida problem: kombinationen av den revolutionerande Gum Guard-tekniken, 360 SmartRing och trycksensorn som meddelar när du borstar för hårt och visar var du borstar för mycket ger en skonsammare tandvårdsrutin. SmartRing är en lampa som börjar lysa när du trycker för hårt. I appen kan du välja mellan tolv olika färger för SmartRingen. Egenskaper för Oral-B Genius 8100S eltandborste Upp till 100 % mer plackborttagning: det runda huvudet rengör bättre för hälsosammare tandkött på 30 dagar i jämförelse med en manuell tandborste100 % täckning: Den enda borsten med positionsspårning som känner av var du borstar och hjälper dig så att aldrig missar områden i munnenSkydda ditt tandkött: En trycksensor sänker borstningshastigheten och varnar om du borstar för hårtGör tänderna vitare från dag 1 genom att avlägsna ytliga missfärgningarDen professionella 2-minuterstimern hjälper dig att borsta tillräckligt länge5 borstlägen inklusive PRO Clean, whitening, gum care & sensitiveBatteriet håller i upp till 12 dagar med 1 laddning med ett modernt litiumjonbatteriKompatibel med följande refillborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.Innehåll: 1 handtag, 3 borsthuvuden, litiumjonbatteri, 1 resefodral, smartphonehållare Eltandborste 5 1 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Eltandborste