Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Oral-B eltandborste för barn från 6 år

Oral-B Junior 6+ Grön

  Art.nr: 1004730
 • Bättre vanor ger renare tänder
 • 2-minuterstimer
 • Runt borsthuvud
 • Busigt grön
 • För barn från 6 år

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Just nu erbjuder Oral-B "60-dagars nöjdhetsgaranti" fram till 2019-12-31. Prova din tandborste under perioden och skulle du inte vara nöjd får du pengarna tillbaka. Tandborsten skickas då till angiven adress i formuläret som ni hittar här - där ni även hittar gällande villkor.


Just nu erbjuder Oral-B "60-dagars nöjdhetsgaranti" fram till 2019-12-31. Prova din tandborste under perioden och skulle du inte vara nöjd får du pengarna tillbaka. Tandborsten skickas då till angiven adress i formuläret som ni hittar här - där ni även hittar gällande villkor.


Att få barn att borsta tänderna kan vara svårt. Oral-B Junior 6+ Green eltandborste kommer i roliga färg som hjälper till att motivera barnen att borsta tänderna och lära dem goda vanor inför resten av livet.

Denna uppladdningsbara eltandborste för barn kommer med extra mjuka borststrån som är kliniskt bevisat skonsamma mot barns tänder och tandkött, medan de tar bort mer plack än en manuell tandborste. Den inbyggda tandborstningstimern lär barnen att borsta de 2 minuter som rekommenderas av tandläkare, och meddelar när det är dags att byta borstningssektion i munnen var 30:e sekund. 

Oral-B Junior 6+ Eltandborste är godkänd av Oral Health Foundation, och kommer med en borstningsguide för att hjälpa till att lära barn hur man gör rent tänderna på rätt sätt varje dag. Förpackningen innehåller: En eltandborste för barn med lila uppladdningsbart handtag (drivs av batterier) med eurokontakt och ett Sensitive-refillborsthuvud. Oral-B Junior 6+ Eltandborste är kompatibel med följande utbytbara tandborsthuvud: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip och Ortho Care.

Egenskaper för Oral-B Junior 6+ grön eltandborste

 • Bättre vanor, renare tänder
 • Festlig färg gör borstningen roligare för barn från 6 år
 • Tandborstningstimer lär barnen borsta de 2 minuter som rekommenderas av tandläkare
 • Runt huvud som tar bort mer plack än en handtandborste
 • Extra mjuka borststrån som är kliniskt bevisade att vara varsamma mot tänder och tandkött
  Det uppladdningsbara batteriet räcker i upp till 10 dagar på en enda laddning
1004730 Oral-B Oral-B Junior 6+ Grön 202318 Att få barn att borsta tänderna kan vara svårt. Oral-B Junior 6+ Green eltandborste kommer i roliga färg som hjälper till att motivera barnen att borsta tänderna och lära dem goda vanor inför resten av livet. Denna uppladdningsbara eltandborste för barn kommer med extra mjuka borststrån som är kliniskt bevisat skonsamma mot barns tänder och tandkött, medan de tar bort mer plack än en manuell tandborste. Den inbyggda tandborstningstimern lär barnen att borsta de 2 minuter som rekommenderas av tandläkare, och meddelar när det är dags att byta borstningssektion i munnen var 30:e sekund.  Oral-B Junior 6+ Eltandborste är godkänd av Oral Health Foundation, och kommer med en borstningsguide för att hjälpa till att lära barn hur man gör rent tänderna på rätt sätt varje dag. Förpackningen innehåller: En eltandborste för barn med lila uppladdningsbart handtag (drivs av batterier) med eurokontakt och ett Sensitive-refillborsthuvud. Oral-B Junior 6+ Eltandborste är kompatibel med följande utbytbara tandborsthuvud: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip och Ortho Care. Egenskaper för Oral-B Junior 6+ grön eltandborste Bättre vanor, renare tänderFestlig färg gör borstningen roligare för barn från 6 årTandborstningstimer lär barnen borsta de 2 minuter som rekommenderas av tandläkareRunt huvud som tar bort mer plack än en handtandborsteExtra mjuka borststrån som är kliniskt bevisade att vara varsamma mot tänder och tandköttDet uppladdningsbara batteriet räcker i upp till 10 dagar på en enda laddning Eltandborste 379 SEK 379 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Eltandborste