Eltandborste med Mimmi-motiv för barn från 6 år

Oral-B Junior Minnie

  Art.nr: 1009839
  • Inbyggd timer
  • Laddningsbart batteri
  • Tryckkontroll skyddar tandköttet
  • Kompatibel med appen Disney MagicTimer
  • Skonsam rengöring

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Oral-B Junior Mimmi är en eltandborste för barn från 6 år med älskade figurer från Disneys Mimmi. Denna laddningsbara eltandborste har en tryckkontroll, för att skydda ditt barns tandkött, som blinkar med rött ljus och saktar in hastigheten när borstningen blir för hård. Den är kompatibel med Disney MagicTimer App som har visat sig bidra till att barnen borstar sina tänder längre. Gör tandborstningen rolig med Oral-B Junior.

Smart tryckkontroll med Oral-B Junior skyddar tandköttet

Smart tryckkontroll

Oral-B Junior eltandborste ser till att ditt barn inte borstar sina tänder för hårt med en tryckkontroll. Den smarta funktionen varnar med en röd blinkande lampa på borsthandtaget samtidigt som borstningshastigheten minskar för att skydda ditt barns tandkött. 

Inbyggd timer med Oral-B Junior

Inbyggd timer

Eltandborsten från Oral-B har en inbyggd timer på två minuter för att ditt barn ska nå tandläkarnas rekommenderade borsttid. Var 30:e sekund vibrerar borsten för att uppmärksamma ditt barn om att det är dags att byta till ett nytt område att borsta.

Uppladdningsbart batteri med Oral-B Junior tandborste

Uppladdningsbart batteri

Det uppladdningsbara batteriet ger din eltandborste upp till 14 dagars laddning. Oral-B Junior levereras med en laddningsstation som passar i alla hem.

Oral-B Junior har en skonsam rengöring

Skonsam rengöring

Borsthuvudet har extra mjuka och ultratunna strån som tar bort upp till 100% mer plack jämfört med en manuell tandborste. Ditt barn får en mild rengöring som är skonsam mot tandköttet. 

Oral-B Junior eltandborste passar barn från 6 år

Lämplig för barn

Oral-B Junior eltandborste passar barn från 6 år och uppåt. 

Oral-B rekommenderas av tandläkare

Rekommenderas av tandläkare

Oral-B är varumärket som flest tandläkare använder världen över.

1009839 Oral-B Oral-B Junior Minnie 245896 Oral-B Junior Mimmi är en eltandborste för barn från 6 år med älskade figurer från Disneys Mimmi. Denna laddningsbara eltandborste har en tryckkontroll, för att skydda ditt barns tandkött, som blinkar med rött ljus och saktar in hastigheten när borstningen blir för hård. Den är kompatibel med Disney MagicTimer App som har visat sig bidra till att barnen borstar sina tänder längre. Gör tandborstningen rolig med Oral-B Junior. Smart tryckkontroll Oral-B Junior eltandborste ser till att ditt barn inte borstar sina tänder för hårt med en tryckkontroll. Den smarta funktionen varnar med en röd blinkande lampa på borsthandtaget samtidigt som borstningshastigheten minskar för att skydda ditt barns tandkött.  Inbyggd timer Eltandborsten från Oral-B har en inbyggd timer på två minuter för att ditt barn ska nå tandläkarnas rekommenderade borsttid. Var 30:e sekund vibrerar borsten för att uppmärksamma ditt barn om att det är dags att byta till ett nytt område att borsta. Uppladdningsbart batteri Det uppladdningsbara batteriet ger din eltandborste upp till 14 dagars laddning. Oral-B Junior levereras med en laddningsstation som passar i alla hem. Skonsam rengöring Borsthuvudet har extra mjuka och ultratunna strån som tar bort upp till 100% mer plack jämfört med en manuell tandborste. Ditt barn får en mild rengöring som är skonsam mot tandköttet.  Lämplig för barn Oral-B Junior eltandborste passar barn från 6 år och uppåt.  Rekommenderas av tandläkare Oral-B är varumärket som flest tandläkare använder världen över. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Eltandborste 479 SEK 479 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Eltandborste