Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Eltandborste för barn med figurmotiv från Frost

Oral-B Kids Vitality Frozen

  Art.nr: 1009838
  • Inbyggd timer
  • Laddningsbart batteri
  • Skonsam rengöring
  • Disneys Frozen-design
  • Kompatibel med appen Disney MagicTimer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Oral-B Vitality Kids Frozen är en eltandborste för barn med älskade figurer från Disneys Frozen. Denna laddningsbara eltandborste har extra mjuka strån för små munnar och är kompatibel med Disney MagicTimer App från Oral-B. Med eltandborsten medföljer det fyra olika stickers så att ditt barn kan skapa en egen design. Gör tandborstningen rolig med Oral-B Kids.

Skapa din egen design på Oral-b kids tandborste med stickers

Skapa egen design

Med Oral-B Kids medföljer det fyra klistermärke som ditt barn kan linda runt borsthandtaget. Låt ditt barn sätta en personlig prägel och göra denna eltandborste till sin absoluta favorit. 

Inbyggd timer med Oral-B Kids

Inbyggd timer

Eltandborsten från Oral-B har en inbyggd timer på två minuter för att ditt barn ska nå tandläkarnas rekommenderade borsttid. Börja tidigt med att skapa en livstid med goda borstvanor.

Uppladdningsbart batteri med Oral-B Kids tandborste

Uppladdningsbart batteri

Det uppladdningsbara batteriet ger din eltandborste upp till 8 dagars laddning. Oral-B Vitality Kids levereras med en laddningsstation som passar i alla hem.

Oral-B kids har en skonsam rengöring

Skonsam rengöring

Borsthuvudet har extra mjuka strån och är utformad för att passa små munnar. Ditt barn får en mild rengöring som är skonsam mot tandköttet. 

Oral-B kids tandborste passar barn från 3 år

Lämplig för barn

Oral-B Vitality Kids eltandborste passar barn från 3 år och uppåt. 

Oral-B rekommenderas av tandläkare

Rekommenderas av tandläkare

Oral-B är varumärket som flest tandläkare använder världen över.

1009838 1009838 Oral-B Oral-B Kids Vitality Frozen Oral-B Vitality Kids Frozen är en eltandborste för barn med älskade figurer från Disneys Frozen. Denna laddningsbara eltandborste har extra mjuka strån för små munnar och är kompatibel med Disney MagicTimer App från Oral-B. Med eltandborsten medföljer det fyra olika stickers så att ditt barn kan skapa en egen design. Gör tandborstningen rolig med Oral-B Kids. Skapa egen design Med Oral-B Kids medföljer det fyra klistermärke som ditt barn kan linda runt borsthandtaget. Låt ditt barn sätta en personlig prägel och göra denna eltandborste till sin absoluta favorit.  Inbyggd timer Eltandborsten från Oral-B har en inbyggd timer på två minuter för att ditt barn ska nå tandläkarnas rekommenderade borsttid. Börja tidigt med att skapa en livstid med goda borstvanor. Uppladdningsbart batteri Det uppladdningsbara batteriet ger din eltandborste upp till 8 dagars laddning. Oral-B Vitality Kids levereras med en laddningsstation som passar i alla hem. Skonsam rengöring Borsthuvudet har extra mjuka strån och är utformad för att passa små munnar. Ditt barn får en mild rengöring som är skonsam mot tandköttet.  Lämplig för barn Oral-B Vitality Kids eltandborste passar barn från 3 år och uppåt.  Rekommenderas av tandläkare Oral-B är varumärket som flest tandläkare använder världen över. Eltandborste 4,4 27 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Eltandborste