Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Eltandborste med tvåminuterstimer

Oral-B PC1000 D20.513 Box

  Art.nr: 158467
  • 40000 pulserande rörelser/minut
  • 8800 oscillerande rörelser/minut
  • 3D-skålning
  • Plackavlägsning
  • Tvåminuterstimer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Avlägsnar upp till dubbelt så mycket plack som en vanlig manuell tandborste. PC 1000 är också enkel att rengöra med sitt rengöringsläge. Borsthuvudet har en 3D-skålning som täcker hela tänderna och avlägsnar samt kommer åt rejält vid tänderna där allt plack samlas.

3D-skålning
Oral B PC 1000 är skonsam mot dina tänder och även mot tandköttet med sin unika 3D-skålning på borsthuvuden. Denna funktion gör tänderna vitare och gör tandköttet mer uppfräschat.

Plackavlägsning
Denna tandborste är enkel att använda med endast ett borstningsläge och avlägsnar upp till dubbelt så mycket plack som en vanlig tandborste.

Tvåminuterstimer
En timer i handtaget gör det enklare för dig att borsta i två minuter.

Borsthuvuden
Oral B PC 1000 är kompatibel med alla borsthuvuden (förutom Sonic).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Oral-B Oral-B PC1000 D20.513 Box PC1000 D20.513 Box Avlägsnar upp till dubbelt så mycket plack som en vanlig manuell tandborste. PC 1000 är också enkel att rengöra med sitt rengöringsläge. Borsthuvudet har en 3D-skålning som täcker hela tänderna och avlägsnar samt kommer åt rejält vid tänderna där allt plack samlas. 3D-skålning Oral B PC 1000 är skonsam mot dina tänder och även mot tandköttet med sin unika 3D-skålning på borsthuvuden. Denna funktion gör tänderna vitare och gör tandköttet mer uppfräschat. Plackavlägsning Denna tandborste är enkel att använda med endast ett borstningsläge och avlägsnar upp till dubbelt så mycket plack som en vanlig tandborste. Tvåminuterstimer En timer i handtaget gör det enklare för dig att borsta i två minuter. Borsthuvuden Oral B PC 1000 är kompatibel med alla borsthuvuden (förutom Sonic). Eltandborste 4 4 579 SEK 579 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Eltandborste