Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2-pack eltandborstar med smart trycksensorteknik

Oral-B Pro 2 2900 DUO

  Art.nr: 1009849
  • 2-minuterstimer
  • Poleringskåpa ger vitare tänder
  • Över 14 dagars batteritid
  • 2 borstlägen
  • 2 st eltandborstar medföljer
749:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Oral-B Pro 2 2900 är ett duopack med eltandborstar som tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. De har en inbyggd timer som hjälper dig att borsta den rekommenderade tiden på 2 minuter och påminner dig var 30:e sekund när det är dags att byta till ett nytt område. När du borstar för hårt blir du uppmärksammad genom en lägre borstningshastighet tack vare den patenterade trycksensortekniken. Oral-B är märket som flest tandläkare rekommenderar världen över. 

Trycksensor i Oral-B Pro 2 2900 DUO

Smart trycksensorteknik

Trycksensorn skyddar ditt tandkött genom att sänka borstningshastigheten och varnar med en lysande röd lampa om du borstar för hårt.

100% plackborttagning med Oral-B Pro 2 2900 DUO

Renare tänder 

Det runda borsthuvudet följer konturerna på varje tand för renare tänder och du får upp till 100 % mer plackborttagning jämfört med en manuell tandborste.

Vitare tänder med Oral-B Pro 2 2900 DUO

Vitare tänder

Med Oral-B Pro 2 2900 får du vitare tänder från dag 1 genom avlägsning av ytliga missfärgningar tack vare en poleringskåpa som fördelar tandkrämen jämnt över dina tänder.

Lång batteritid med Oral-B Pro 2 2900 DUO

Över 14 dagars batteritid

Det inbyggda litiumjonbatteriet ger dig en laddning som håller längre än två veckor. Du behöver med andra ord inte ta med dig din laddare när du åker på semester.

Välj mellan olika refillborsthuvuden

Enligt tandläkares rekommendation ska borsthuvudet på din eltandborste bytas var 3:e månad. Den laddningsbara eltandborsten Oral-B Pro 2 2900 DUO är kompatibel med följande refillborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip och Ortho Care.