Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Eltandborste för ett friskare tandkött och vitare tänder

Oral-B Pro 3700

  Art.nr: 1007859
 • 2-minuters-timer
 • 2 borstlägen
 • Patenterad trycksensorteknik
 • Gör tänderna varsamt vitare
 • Ger ett friskare tandkött

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Upplev Oral-B Pro 3700 med sitt slanka handtag, patenterad trycksensorteknik och professionell timer som hjälper dig att borsta i två minuter. Du påminns var 30:e sekund om att börja borsta ett nytt område.  

Medan du bara behöver flytta runt borsten i munnen gör Oral-B:s unika runda huvud resten. Den tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste för friskare tandkött och tar bort ytlig missfärgning för vitare tänder från första användningen. Dessutom hjälper tandborsten dig att skydda det ömtåliga tandköttet med hjälp av den patenterade trycksensortekniken som drar ner på borstningshastigheten och gör dig uppmärksam på att borsta skonsammare om du borstar för hårt. 

Eltandborsten Oral-B Pro 3 3700 är ”must have”-tandborsten för alla som vill byta till eltandborste för att förbättra munhälsan. Det är inte förvånande att Oral-B är det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över. Kompatibel med följande utbytbara tandborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

 • Upp till 100 % mer plackborttagning: ett runt huvud rengör bättre för friskare tandkött
 • Medverkar till att skydda tandköttet: En trycksensor gör dig uppmärksam om du borstar för hårt
 • Vitgör varsamt tänderna från första dagen genom att avlägsna ytlig missfärgning
 • Professionell tvåminuterstimer hjälper dig att borsta lämplig tid
 • 2 borstlägen: daglig rengöring och tandköttsvård
 • Innehåll: 1 eltandborsthandtag med laddare, borsthuvud x4
 • Batteriet räcker i mer än två veckor

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007859 Oral-B Oral-B Pro 3700 207931 Upplev Oral-B Pro 3700 med sitt slanka handtag, patenterad trycksensorteknik och professionell timer som hjälper dig att borsta i två minuter. Du påminns var 30:e sekund om att börja borsta ett nytt område.   Medan du bara behöver flytta runt borsten i munnen gör Oral-B:s unika runda huvud resten. Den tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste för friskare tandkött och tar bort ytlig missfärgning för vitare tänder från första användningen. Dessutom hjälper tandborsten dig att skydda det ömtåliga tandköttet med hjälp av den patenterade trycksensortekniken som drar ner på borstningshastigheten och gör dig uppmärksam på att borsta skonsammare om du borstar för hårt.  Eltandborsten Oral-B Pro 3 3700 är ”must have”-tandborsten för alla som vill byta till eltandborste för att förbättra munhälsan. Det är inte förvånande att Oral-B är det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över. Kompatibel med följande utbytbara tandborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. Upp till 100 % mer plackborttagning: ett runt huvud rengör bättre för friskare tandköttMedverkar till att skydda tandköttet: En trycksensor gör dig uppmärksam om du borstar för hårtVitgör varsamt tänderna från första dagen genom att avlägsna ytlig missfärgningProfessionell tvåminuterstimer hjälper dig att borsta lämplig tid2 borstlägen: daglig rengöring och tandköttsvårdInnehåll: 1 eltandborsthandtag med laddare, borsthuvud x4Batteriet räcker i mer än två veckor Eltandborste 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Eltandborste